Gebeliğe Hazırlık Hamilelik olabilir mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

brvnnnnn

Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2022
210
33
25
Kızlar merhaba direk konuya geçiyim eşimle yaklaşık 7 8 aydır korunmasız ilişkiye giriyoruz hamile kalmam için çünkü bebek istiyoruz artık, mayıs ayında kimyasal düşük yaşamıştım ama hiç zor geçmedi doktora gitmesem farketmicektim bile şimdi ben en son 3 Temmuz da adet oldum bu ay 1 inde olmam lazımdı olmadım gebelik testi yaptım negatif çıktı doktora gidip kan vermeyi düşünüyorum her ay düzenli adet olduğum için bu şaşırttı beni açıkçası fakat az önce idrara çıkmam da kahverengi akıntı geldi idrarı yaptığım sırada adet kanına benzemiyordu bu biraz düşündürdü beni acaba hamilelik belirtisi falan olabilir mi diye. Görüşlerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim

Bence gebelik olabilir, o kahverengi akıntı da yerleşme kanamasıdir diye düşündüm. Yerinizde olsam yarın ilk fırsatta kan verirdim. Bir de konudan bağımsız ama kimyasal gebelikte herhangi bir belirtiniz vs olmuş muydu?

Yaa ciddi misiniz eşim de hastaneye gidelim hemen diyor ama açıkçası korkuyorum yani hamilelik değilsem de yüzleşmek istemiyorum adet olmayı bekliyorum nedenseBelirti yaşamadım ama haziran ayındaki reglimde çok aşırı sancı yaşamıştım hiç yaşamadığım kadar ama onuda regle bağlamıştım belki onun ağrısıdır belkide gerçekten regl sancısıdır bilemiyorum yani başka bi belirti yaşamadım

Bayanlar adet olmadım ve bu testi yapalı da bir kaç gün oluyor sizce gebelik var mıdır

Eklentiler

• IMG-20230821-WA0042.jpeg
    56,8 KB · Görüntüleme: 63
Hamile misiniz acaba ne oldu sonuç?
Durumlar karışık hamileyim evet ama kese yerleşmesi sanırım yanlış yerde oluşuyor o yüzden tehlike var yani bir doktorun söylediği bu hala kanamam var başka bir hastaneye randevu aldım ona gidicem o ne dicek bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…