• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik olabilir mi ?

ayselsrn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Arkadaşlar merhabalar 8 aylık evliyim bu ay 4-5 kez birlikte olduk ama en son adetimden 2 gün önce ve 1 gün önce beraber olduk arka arkaya yani adetim şuan da 5 gün gecikti gebelik testi negatif sizce hamilemiyim göğüslerim şiş ve sert ama ağrı ya da hassasiyet yok arada bi böyle adet sancısı gibi sanvı oluyor vücudum sıcaklıyor anlık gelip gidiyor :)

Ben yumurtlamadan 20 gün sonra pozitif sonuç alabildim. Geç döllenme yaşadığım için. Belki sizinde öyledir. Benimde yumurtlamadan sonra göğüslerim acı acı şişmişti ateş basmıştı 2 kere falan

Ben yumurtlamadan 20 gün sonra pozitif sonuç alabildim. Geç döllenme yaşadığım için. Belki sizinde öyledir. Benimde yumurtlamadan sonra göğüslerim acı acı şişmişti ateş basmıştı 2 kere falan
Merhaba, geç döllenmede yumurtlama mı gecikiyor yoksa döllenme mi

Yüksek ihtimal dediğiniz gibi olabilir normalde adetim hiç gecikmez o yüzden şoktayım eğer adet tarihinden önceki günlerde bi döllenme oluduysa baya sonra belli eder kendini diye düşünüyorum dediğiniz gibi karnım deli gibi ağrıyor kasıklarım belim uykuda sürekli sıcaklık basıyor sıkıntıdaymış gibi adet sancısı çekiyorum resmen ama adetim yok 🫤

Yüksek ihtimal dediğiniz gibi olabilir normalde adetim hiç gecikmez o yüzden şoktayım eğer adet tarihinden önceki günlerde bi döllenme oluduysa baya sonra belli eder kendini diye düşünüyorum dediğiniz gibi karnım deli gibi ağrıyor kasıklarım belim uykuda sürekli sıcaklık basıyor sıkıntıdaymış gibi adet sancısı çekiyorum resmen ama adetim yok 🫤
Bat tarihinde yumurtlamıştım ben o yüzden adet de gelmedi yumurta döllendi. Olabilir büyük ihtimalle sonuç için hala vaktiniz var adet olmadığınız sürece umut da var

sonucunuz nedir acaba
23 ünde hastane randevusu aldım ağrılarım daha da sıklaştı bugün sabah koyu sarı akıntı geldi forumda bunada hamilelik belirtisi yazan olmuş ama bilemiyorum 8. Gündeyim hala adet olmadım olcak gibi ağrılarım var ama malesef olamıyorum bel ağrımda artmaya başladım 23 ünde sonucu öğreniriz diye düşünüyorum 10 günü geçmiş olucak çünkü son ilişkimden itibaren kan da çıkar herlade

Merhaba bi hafta önce pembemsi akintim geldi sonra khavrengiye döndü 1-2 gun surdu oyle test yaptim tek cizgi cikti sonra reglm geldi 2 gun surdu gecti bitti iliskiye girdikten sonra kanama cogaldi dün bi kesildi bi geldi kanamam sonra kahverengiye döndü bugün de kahvrengi lekenlenmem geliyor ne olabilir acaba ve hala kahverengi pempemsi lekekenmem devam ediyor

Back