- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Hamilelik olabilir mi ?
- Konu Sahibi Smhes
- Başlangıç Tarihi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Süper başta özrümü diledim ki zaten forum siteleri başka birinin tecrübesiyle birşeyleri öğrenmek için var. Rahatsız olduysanız gördüğünüz gibi ekranı kapatınHanımefendi gerçekten hoş mu bu görüntü siz ciddi misiniz ya midem ağzıma geldi, insanlar kaset test paylaşıyor tahmin için olması gereken de bu. Yapmayın ayıptır ya!
Aynen öyle yaptım oturup uzun uzun bakmadım! Evet forum siteleri başkalarının tecrübesi için var ama hiç sanmıyorum bu kadar kadın toplaşıp birbirlerinin akıntısını fotoğraf gönderip hasbihal etsinler. Yine de siz bilirsiniz iyi akşamlar.Süper başta özrümü diledim ki zaten forum siteleri başka birinin tecrübesiyle birşeyleri öğrenmek için var. Rahatsız olduysanız gördüğünüz gibi ekranı kapatın
Ben bir çok kişiye bu konuda yardımcı oldum olanı da gördüm. Kişiden kişiye değişir benim bu durumumu yaşayanlar beni anlar zatenAynen öyle yaptım oturup uzun uzun bakmadım! Evet forum siteleri başkalarının tecrübesi için var ama hiç sanmıyorum bu kadar kadın toplaşıp birbirlerinin akıntısını fotoğraf gönderip hasbihal etsinler. Yine de siz bilirsiniz iyi akşamlar.
Siz bu durumla hiç karşılaşmıyorsunuz galiba ? Size de öğğğ başınıza gelirse görürümöğğğğğğğ
Rahatsız olduysanız ekranı kapatın demekle olmuyor maalesef. Ben neden bu görüntüyü görmek zorundayım. Saçmalıyorsunuz gerçekten. Tarif etseydiniz anlayabilirdik diye düşünüyorum. Ayrıca başta özür dileyince herşeyi gönderebileceğimizi düşünmeniz de gaf... Lütfen kaldırın şu görseliSüper başta özrümü diledim ki zaten forum siteleri başka birinin tecrübesiyle birşeyleri öğrenmek için var. Rahatsız olduysanız gördüğünüz gibi ekranı kapatın
Allah allah herkesin midesi bulunacağı tuttu şaşırtıcı.Rahatsız olduysanız ekranı kapatın demekle olmuyor maalesef. Ben neden bu görüntüyü görmek zorundayım. Saçmalıyorsunuz gerçekten. Tarif etseydiniz anlayabilirdik diye düşünüyorum. Ayrıca başta özür dileyince herşeyi gönderebileceğimizi düşünmeniz de gaf... Lütfen kaldırın şu görseli
Halbuki çilekli pasta atmıştınız değil mi. Siz de haklısınız. Tövbe estağfurullah... Size iyi akşamlarAllah allah herkesin midesi bulunacağı tuttu şaşırtıcı.
canımcım ikinci gebeliğimi hamile kalmak isterken burada çok yazışmışlıklarımız var birbirimize belirti sormuşluğumuz var geriye dönük bakabilirsin hiç böyle resimler koymadıkSiz bu durumla hiç karşılaşmıyorsunuz galiba ? Size de öğğğ başınıza gelirse görürüm