aysnr17 Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 29 Kasım 2020 155 70 13 2 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi aysnr17 #1 Kızlar kasıklarımda çok şiddetli bi ağrı var özellikle yumurtalıklarımda adet gecikmeside yaşıyorum. Ama korunmasız ilişkiye rağmen üç aydır hamile kalamıyorum sizce bu ay yaşadığım bu ağrılar hamilelik belirtisi olabilir mi?
Kızlar kasıklarımda çok şiddetli bi ağrı var özellikle yumurtalıklarımda adet gecikmeside yaşıyorum. Ama korunmasız ilişkiye rağmen üç aydır hamile kalamıyorum sizce bu ay yaşadığım bu ağrılar hamilelik belirtisi olabilir mi?
T Turkuazkizz Mucizemiz👶👪 Kayıtlı Üye 24 Ağustos 2018 486 668 53 2 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi aysnr17 #2 Neden olmasın inşallah bebiştendir sizi fazla bekletmez
aysnr17 Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 29 Kasım 2020 155 70 13 2 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi aysnr17 #3 Turkuazkizz .!.: Neden olmasın inşallah bebiştendir sizi fazla bekletmez Genişletmek için tıkla... İnşallah canım teşekkür ederim
Turkuazkizz .!.: Neden olmasın inşallah bebiştendir sizi fazla bekletmez Genişletmek için tıkla... İnşallah canım teşekkür ederim