- 5 Ağustos 2020
- 694
- 240
- 23
- 23
- Konu Sahibi denizzz5900
Merhaba kızlar ben bir haftadır adet olmadım be karnımda kasıklarımda agrı var bide akıntım var neden acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olabilir
Ay inşallah yaOlabilir
Test yapamadım bekledim ilk defa bu kadar geciktiTest yapsan ? Olmadı kan versen daha hızlı sonuç alırsın ..
Test yapamadım bekledim ilk defa bu kadar gecikti
Teşekkür ederimMevsimsel olarak gecikme de olabilir ama şüpheniz var ise test yapmanızı öneririm sabah ilk idrar ile
Anladım teşekkür ederimbir hafta gecikme varsa suan bile çıkar, yeterli gecikmen olmuş. çok. geç
olmadan da yapmanı öneririm olası bir düşük riskini falan önlemek için
Ya bi kere 5 gün gecikti dedim heralde ondandır şimdi bide eşim iş kazası geçirdi bugün test alıp yapacaktım ama kısmet olmadı1 hafta nasil bekledin ya![]()
Gecmis olsun. Insallah hayirlisi olur hakkinizdaYa bi kere 5 gün gecikti dedim heralde ondandır şimdi bide eşim iş kazası geçirdi bugün test alıp yapacaktım ama kısmet olmadı
Amin inşallahGecmis olsun. Insallah hayirlisi olur hakkinizda
Olsa test şuan hastanedeyim eczaneler kapalı ve çok merak ediyorum3 günlük gecikmeyle akşam yaptığım testte öğrendim. Etrafımdaki herkeste o şekilde öğrendi. Varsa sabah ilk idrarda olsa akşam son idrarda olsa çıkıyor. Testin varsa yap çıkar 1 hagta geçmiş çünkü
Olsa test şuan hastanedeyim eczaneler kapalı ve çok merak ediyorum
Şuan çok kötü bi şok yaşadım ve hasta oldumÖncelikle geçmiş olsn , hastanedesin kan versen ?![]()
Şuan çok kötü bi şok yaşadım ve hasta oldum![]()
İnşallah aminAa a hay Allah hayırlısı değilmiş sıkma canını , inşallah önündeki aylarda![]()
Yaa çok üzüldüm ben kesn hamileliktir dye düşünmüştümŞuan çok kötü bi şok yaşadım ve hasta oldum![]()