• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelik olabilir mi?

marjorine

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2016
43
18
8
39
Arkadaşların batım bugün sabah 7 civarı lavabodayken 1-2 damla pembe leke oldu peçetede sonra ped taktım 1-2 damla da orda vardı bu saat oldu başka bişey yok.belirti olarakta kabızlık,göğüs uçlarinda ağrı var.Yerleşme kanaması olabilir mi?bu arada yumurtlama takibi yapılıyordu tam 10 gün önce yumurtlamam oldu ve değerlendirdik.

Benimde 6 gün var regl tarihimi bugün iki peçeteye sildim pembe turuncu gibi geldii göğüslerim aşırı hassas olurdu en ufak ağrı yol sadece mide yanmam var aşırı şekilde ve kabız oldum. Akşamda peçeteye silince geldi bir kez. Başka yok 5 aralıkta regl olucam

Arkadaşların batım bugün sabah 7 civarı lavabodayken 1-2 damla pembe leke oldu peçetede sonra ped taktım 1-2 damla da orda vardı bu saat oldu başka bişey yok.belirti olarakta kabızlık,göğüs uçlarinda ağrı var.Yerleşme kanaması olabilir mi?bu arada yumurtlama takibi yapılıyordu tam 10 gün önce yumurtlamam oldu ve değerlendirdik.
Olabilirsin canım erken gebelik testi yap yada kan testi yaptırabilirsin

Test yaptırın yerleşme kanaması olabilir.
Inşallah olmuştur mutlu haberlerinizi bekleriz.

İyi de regl yumurtlamadan 15 gün sonra olur. Yani regline daha var.

Evet yerleşme kanaması büyük ihtimalle.
Genelde kabızlık yada ihsal oluyor ilk başlarda :)

Back