- 20 Haziran 2017
- 169
- 60
- 48
- Konu Sahibi stella3434
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geri çekilme ile derken anlamadım :)Merhaba Sevgili Kadınlar Klubü üyeleri aşağıdaki takvime göre
01 Eylülde Korunmasız
04 ve 09 Eylülde geri çekilme ile ilişki oldu hamile kalma şansım var mıdı
Afedersin dışarı boşalmageri çekilme ile derken anlamadım :)
Geri çekilme de tam olarak korunma yöntemi olmadığından hamile kalma şansınız var elbettegeri çekilme ile derken anlamadım :)
Ama korunmasız ilişki 01 Eylülde yani yumurtlama döneminin ilk günü oldu, yani tam yumurtlama gününden 1 gün önce 1 gün sonra değil?Korunmasız ilişki de olmuş Ayrıyetten geri çekilme korunma yöntemi de değildir. Hamilelik ihtimali elbette var.
Hamile kalmak mı istiyorsunuz yoksa istemiyor musunuz ben anlamadım?
Peki neden korunuyorsunuz anlamadım?istiyorum ..
Peki neden korunuyorsunuz anlamadım?
Okudugum kadarıyla yumurtlama döneminden 2-3 gün önce başlayarak o dönemde daha sık ilişkiye girmelisiniz. cunku yumurtlama döneminde spermler 2-3 gün içeride canlı kalabiliyorlarmısAma korunmasız ilişki 01 Eylülde yani yumurtlama döneminin ilk günü oldu, yani tam yumurtlama gününden 1 gün önce 1 gün sonra değil?
bende istiyorum 1 bucuk aylık evliyim hiçbir ilişkimde ne eşimm ne ben korunmadık ama ıkı gun önce adet oldumistiyorum ..
Yani aslında eşiniz istemiyor? Neyse hayırlısı olsun ama pek sanmıyorum gebelik olduğunu.Eşim öyle olursa olur olmazsa olmaz gibi kafasına göre takılıyor.
Program her zaman doğru olmaz belki erken yumurtladınız? Tam yumurtlama gününüzü biliyor musunuz? Ayrıca spermler 3-4 güne kadar canlı kalabiliyor. Her şekilde riskli sonuçta korunmasız ilişki olmuş. Belki 1 Eylül’deki ilişkiden değil korunuyorum sanarak geri çekilme uyguladığınız ilişkiden kalacaksınız. Hamilesiniz demiyorum ihtimal var diyorum. İstenmeyecek bir gebelik olacaksa ve aldıracaksanız korunun lütfen kondomla.Ama korunmasız ilişki 01 Eylülde yani yumurtlama döneminin ilk günü oldu, yani tam yumurtlama gününden 1 gün önce 1 gün sonra değil?
bende istiyorum 1 bucuk aylık evliyim hiçbir ilişkimde ne eşimm ne ben korunmadık ama ıkı gun önce adet oldum![]()
Program her zaman doğru olmaz belki erken yumurtladınız? Tam yumurtlama gününüzü biliyor musunuz? Ayrıca spermler 3-4 güne kadar canlı kalabiliyor. Her şekilde riskli sonuçta korunmasız ilişki olmuş. Belki 1 Eylül’deki ilişkiden değil korunuyorum sanarak geri çekilme uyguladığınız ilişkiden kalacaksınız. Hamilesiniz demiyorum ihtimal var diyorum. İstenmeyecek bir gebelik olacaksa ve aldıracaksanız korunun lütfen kondomla.
merhaba . yumurtlama dönemi nasıl hesaplanıyor acabaProgram her zaman doğru olmaz belki erken yumurtladınız? Tam yumurtlama gününüzü biliyor musunuz? Ayrıca spermler 3-4 güne kadar canlı kalabiliyor. Her şekilde riskli sonuçta korunmasız ilişki olmuş. Belki 1 Eylül’deki ilişkiden değil korunuyorum sanarak geri çekilme uyguladığınız ilişkiden kalacaksınız. Hamilesiniz demiyorum ihtimal var diyorum. İstenmeyecek bir gebelik olacaksa ve aldıracaksanız korunun lütfen kondomla.
Telefonuna Takvimim diye bir program var onu yükleyebilirsin , adet döngülerini giriyorsun sana otomatik hesaplıyor.merhaba . yumurtlama dönemi nasıl hesaplanıyor acaba
internetten ovulasyon testi alıp net bir şekilde öğrenebilirsin. Takvimlere güven olmuyor çünkü otomatik hesap çıkarıyor.merhaba . yumurtlama dönemi nasıl hesaplanıyor acaba