Gebeliğe Hazırlık Hamilelik olabilir mi sizce ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

stella3434

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2017
169
60
48
Merhaba Sevgili Kadınlar Klubü üyeleri aşağıdaki takvime göre
01 Eylülde Korunmasız
04 ve 09 Eylülde geri çekilme ile ilişki oldu hamile kalma şansım var mıdı

Eklentiler

• Screenshot_20180911-104510.png
    Screenshot_20180911-104510.png
    243,4 KB · Görüntüleme: 41
Merhaba Sevgili Kadınlar Klubü üyeleri aşağıdaki takvime göre
01 Eylülde Korunmasız
04 ve 09 Eylülde geri çekilme ile ilişki oldu hamile kalma şansım var mıdı
geri çekilme ile derken anlamadım :)

Korunmasız ilişki de olmuş Ayrıyetten geri çekilme korunma yöntemi de değildir. Hamilelik ihtimali elbette var.

Ama korunmasız ilişki 01 Eylülde yani yumurtlama döneminin ilk günü oldu, yani tam yumurtlama gününden 1 gün önce 1 gün sonra değil?
Okudugum kadarıyla yumurtlama döneminden 2-3 gün önce başlayarak o dönemde daha sık ilişkiye girmelisiniz. cunku yumurtlama döneminde spermler 2-3 gün içeride canlı kalabiliyorlarmıs

Eşim öyle olursa olur olmazsa olmaz gibi kafasına göre takılıyor.
Yani aslında eşiniz istemiyor? Neyse hayırlısı olsun ama pek sanmıyorum gebelik olduğunu.
Benden size tavsiye eşiniz hazır olmadan bebek yapmayın, bebek bir zevk işi değil iki taraf da istemeli yoksa o çocuk ömür boyu baba sevgisinden ilgisinden yoksun büyür, evliliğinizde sorunlar olabilir.

Ama korunmasız ilişki 01 Eylülde yani yumurtlama döneminin ilk günü oldu, yani tam yumurtlama gününden 1 gün önce 1 gün sonra değil?
Program her zaman doğru olmaz belki erken yumurtladınız? Tam yumurtlama gününüzü biliyor musunuz? Ayrıca spermler 3-4 güne kadar canlı kalabiliyor. Her şekilde riskli sonuçta korunmasız ilişki olmuş. Belki 1 Eylül’deki ilişkiden değil korunuyorum sanarak geri çekilme uyguladığınız ilişkiden kalacaksınız. Hamilesiniz demiyorum ihtimal var diyorum. İstenmeyecek bir gebelik olacaksa ve aldıracaksanız korunun lütfen kondomla.

Program her zaman doğru olmaz belki erken yumurtladınız? Tam yumurtlama gününüzü biliyor musunuz? Ayrıca spermler 3-4 güne kadar canlı kalabiliyor. Her şekilde riskli sonuçta korunmasız ilişki olmuş. Belki 1 Eylül’deki ilişkiden değil korunuyorum sanarak geri çekilme uyguladığınız ilişkiden kalacaksınız. Hamilesiniz demiyorum ihtimal var diyorum. İstenmeyecek bir gebelik olacaksa ve aldıracaksanız korunun lütfen kondomla.

Yok aldırma olmayacak cnm saol

merhaba . yumurtlama dönemi nasıl hesaplanıyor acaba

Back