Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamilelik olabilir mi benimle aynı belirtileri yaşayan varmı
Merhaba kızlar bat a daha 5 gün var ama göğüs uçlarıma dokunamıyorum çok sızlıyo kasıklarda ve belde ağrı var bacaklarıma kadar vuruyo böyle bi durum yaşayıp hamile olduğunu öğrenen varmı acaba
Merhaba kızlar bat a daha 5 gün var ama göğüs uçlarıma dokunamıyorum çok sızlıyo kasıklarda ve belde ağrı var bacaklarıma kadar vuruyo böyle bi durum yaşayıp hamile olduğunu öğrenen varmı acaba
bence bekle derim adetin bi 2 gun geçsin sonra yap daha iyiy sonuç alırsın bende bekleyemedim 4 felan geçsin dedim ama biz bayanlar beklemeyi sevmiyoruz
bence bekle derim adetin bi 2 gun geçsin sonra yap daha iyiy sonuç alırsın bende bekleyemedim 4 felan geçsin dedim ama biz bayanlar beklemeyi sevmiyoruz
Canim hayirli olsun . Bir sey sorma istiyorum sana ovu takibinde piki adete iki gun kala gordum demissin iki gun iliski ve iki gun gecikmeyle hamileligini ogrenmissin. Ondan onceki gunlerde iliski olmadimi. Olduysa hangi araliklarla cok kafam karisti. Cunku ebbde bu ay sogan kuru kullandim ve su an gecikmenin ikinci guu.. Idrar testim negatif cikti adet olacak gibide hic bir ibare yok