- 13 Kasım 2007
- 157
- 0
-
- Konu Sahibi xsxekercim
kızlar ben sabahları doğrudan el ve ayaklarım şişmiş bi şekilde uyanıyorum. ellerimi kapayamıyorum resmen,parmaklarımın kalınlığı nerdeyse 2 katına çıkıyor ve bu ortalama bir haftadır her gün oluyor.senağlama yani öyle yorgunluk falan değil,çünkü bi on gündür işede gitmiyorum genellikle evdeyim,annemdeyim. galiba doktorumu arasam iyi olacak.
benimde el ve ayaklarımda şişmeler yorulunca yada çok hareketsiz şekilde oturunca oluyor. doktorum tuzu kesmemei ve tansiyonumu hergün ölçmemei istedi. dinlenince şişler geçmezse doktorunu aramalısın bence.
bizimkininde başı aşağı dönmüştü1 hafta önce geceleri 6-7 kez tuvalete taşınmaktan doğru düzgün uyuyamıyorum.
birde rüyalarım arttı. o kadar çok rüya görüyorumki
bende artık çok çabuk yoruluyorum. nefes nefese kalıyorum hemen.
birde sanki bazen nefes alamıyorum
bebişim bazen gerinirgibi itityor resmen o zamnalar karnım acıyor resmen sizdede olyormu??
evet canım benimde oluyor. sanki bizim bebiş içerde geriniyor gib. bir kasılıyor resmen ağrı yapıyor. kaburgalarım çürümüş durumda:))
meraba kızlar bende 35. haftaya giriyorum dr. dogum tarihini 1 şubat dedi ama sanırım o günü beklemicek bizimki geceleri sancım oluyor bir kaç gündür ve vajinama iğneler batıyormuş gibi oluyor. iki gündür ayakları şişmeye başladı ellerimde falan yok gerçi ama dinlenince geçmedi ayaklarımın şişliği birde artık çok ağırlaştım çok fazla yürüyemiyorum belimin ağrısı bacağıma vuruyor.kasıklarım ağrıyor çok halsizim bu son ay zor geçiyor kızlar inşallah sağ salim bebeklerimizi kucağımıza alırız
ben 34 haftadayim benim bacaklarim cok sisiyo parmagimla bastirinca cukur olusuyo. bel agrisi normal bendede var ama simdiden sancim var erken gelmesinden korkuyorum. cok kötü oluyor ya sanci gelince bende fark etmiyo gece gündüz geliyo.allahim hepimizi hayirlisiyla cabucak kurtarir insallah.
okuyunca cok uzuldum canim.bide oglan yoruyo dimi ayni sorun benimde basimda var guzelim biliyosun.ogluslarimiz fenaaa:))) gerci benimde sikayetlerim var ama inan bayabi zorlanmaya basladim oturunca kalmaya zorlanir oldum.sirt arilari cabasi insallah sag saglim kurtuluruz canim seni oglunu cok optum bu arada simdiden yeni yilin kutlu olsun yeni yil bize saglikli bebekler getirsin insallahŞeniz
evet oglan yoruyo beni bebekler dogunca nasil bas edecez biz bunlarla.evet artik büyüdüler cikmak istiyolar bir an önce.) canim bizim hemen hemen herseyimiz birbirine cok benziyo.sagol teyzesi seninde yeni yilin kutlu olsun. oglusumun 30 aralikta yas günü var. tam 4 yasina basacak. hergün degisik hediyeler istiyo. öpüyoruz senide oglunuda. Şenizb
canim simdiden oglusunun dogum gununu kutlarim ona nice nice saglikli hayirli yillar dilerim oguzel yuzu hep gulsunallah nazarlardan saklasin yavrunu canim.bu arada sorma biz bunlarla bas edemezken bide yenileri geliyo kizzzkafamçokkarıştıeyvahhh ..allah bize sabir versin onlarida basimizdan eksik etmesin.sanki sonradan gelenler buyukleri bastiricak gibiya.olsun guzelim bizde senle burda dertlesiriz canim.aramizda bayabi benzerlik var gercektensen bana derman ben sana derman oluruz ne yapicazz :1hug:
canim cok sagol amin senin yavrularinida allahim nazarlardan saklasin. ayyy hic sorma bazen umutsuzluga kapiliyorum sonra kendi kendimi rahatlatmaya calisiyorum.baskalari nasil bas ediyosa bende ederim diye.allah onlarin canini sag etsin.saglikli uzun ömürler versin allah yavrularimiza.ikisininde yeri ayri olur tabi kücükle daha cok ilgilenirizde.bebekler dogduktan sonra büyüklerle daha cok ilgilenmemiz lazim kendilerini yalniz hisseder veya beni sevmiyorlar artik diye düsünürler. seni tanidigima gercekten sevindim:1hug:.
interneti aciyorum direk bakiyorum buraya bisey yazmismisin diye gozum seni ariyoo.inan alistim sanki cok uzun zamandir arkadas gibiyim seninle.ben simdi buyuyune kucuk geldikten sonra nasil davranmaliyim diye arastiriyorum sanada yazarim bulduklarimi oldumu canim elimden geldigi kadar yardimci olurum sana burdan guzelim evellahlah geliriz ustesinden canim.kizzz biz basaririz en zorunu bile allah yardimcimiz olsun :içelim::enbuyukkk: