- 29 Kasım 2017
- 9
- 3
- 1
- 31
- Konu Sahibi Vahide1990
-
Nasip olur da hamile olursam bebek ayakkabısı alıp işyerine hediye yollamak istiyorum. Bi de not yazıcam ay utandım. Belki yazmam utanırım ki
Yaa evet mantıklı bu. Yüzündeki şapşik ifadeyi görmek isterim bu detayı kaçırmışımGuzel fikir ama sonra pisman olursunuz o ani onunla yasayamadiginiz icin .Nacizane tavsiyem sürprizi elden vermeniz .Mesela ben gizli cekim yaptim o anlar artik ölümsüz gunlerce izledik
Düşündüm de hamilelik erkeklere mahsus olsaydı eşim bana “hayatım anne oluyosunnn” deseydi afallardım “ay sen tutamazsın ver o çocuğu bana” derdimGuzel fikir ama sonra pisman olursunuz o ani onunla yasayamadiginiz icin .Nacizane tavsiyem sürprizi elden vermeniz .Mesela ben gizli cekim yaptim o anlar artik ölümsüz gunlerce izledik
Ay buna bayıldımeşim benden önce anlıyor
göğüslelrime bakıp sen hamilesin bu hamile memesi dedi
Ay buna bayıldımbüyük başarı tebrik ederim
Inşallahana bu defa hamile kalırsam fena tongaya düşürcem onu
Gizli çekimi nasıl yaptın canım ?Guzel fikir ama sonra pisman olursunuz o ani onunla yasayamadiginiz icin .Nacizane tavsiyem sürprizi elden vermeniz .Mesela ben gizli cekim yaptim o anlar artik ölümsüz gunlerce izledik
O nasi bi esmis oyle .Hamile memesi haeşim benden önce anlıyor
göğüslelrime bakıp sen hamilesin bu hamile memesi dedi
O nasi bi esmis oyle .Hamile memesi hadoktor zannimca
Benimki cok sıradan olmuştu hatta beklemedgim bi anda ogrendgim icn adetime 9 gun kala kasik agrisi icin hastneye gttigimde ogelnden snra sonclarda ben ultrsonda gozuken kisten dir agri derken kan soncunda doktr gebesin ddi ve soka grdim o gun sansa ne benim kontorum vardi nede esimin cktgim gibi sadce ard arda bi ton msj attm esime oda is yerinde napicagini bilememis saga sola kostum tel istiyordum ddi herkesten bole ansıziin oldu bennimkiArkadaşlar ben 11 gündür adet olmuyorum yarın gidip kanda gebelik testi yaptiracagim.eger hamileysem eşime ve aileme surpriz yapmak isterim.fikirlerinizi bekliyorum.İnşallah hamileyimdir.
kuzum adam her gün gördüğü şeyin değiştiğini farketmezmi
Ah inşallah bana da nasip olur sürprizli haberler vermek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?