Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç dk içinde çıktı eğer 5 dk içinde çıktıysa gebesiniz demektir ama en doğrusu kan testidirMerhaba en son regl günüm 6 Mart. Normalde bugün veya dün regl olmam gerekiyordu. Tüm regl belirtileri var. Bugün idrar test yapayım dedim test bu şekilde çıktı. Regl öncesi testin bu şekilde çıkan oldu mu veya sizce bir hamilelik midir?
1 dkKaç dk içinde çıktı eğer 5 dk içinde çıktıysa gebesiniz demektir ama en doğrusu kan testidir
Tebrik ederim o zaman hamilesin eltimin bundan daha silik cikmisti hamileydi
Kan testi yapmaya gidiyorum sonucu haber veririmTebrik ederim o zaman hamilesin eltimin bundan daha silik cikmisti hamileydi
Hakkında hayırlısı neyse o olsunKan testi yapmaya gidiyorum sonucu haber veririm![]()
Normal regl belirtileri şimdi test verdim yarım saat içerisinde sonucu bildiririmBelirtileriniz nelerdi acaba
Hayırlısı olsun inşallahNormal regl belirtileri şimdi test verdim yarım saat içerisinde sonucu bildiririm![]()
1094 değer çıktı sonuç nedir acabaHayırlısı olsun inşallah
1094 değer çıktı sonuç nedir acaba
Çok şükür Allah analı babalı büyütsünBen adetime 2 gün kala kan testi vermiştim 598 çıkmıştı. Kızımı doğurdum çok şükür
Bu şekilde çıktı ama anlamadımBen adetime 2 gün kala kan testi vermiştim 598 çıkmıştı. Kızımı doğurdum çok şükür
Hayırlı olsunBu şekilde çıktı ama anlamadımEki Görüntüle 3570482
Teşekkür ederimHayırlı olsun![]()