Allah im herseyi bilensin duamı kabul et amin amin kardesimUmarım testin pozitif çıkar
Negatif ya benim.yasimda geçiyor ben ne yapacam denemediğin şey kalmadiUmarım testin pozitif çıkar
Bende bugün negatifi gördüm çok zor bir süreç Allah hepimize yardım etsin isteyen herkese nasip etsinNegatif ya benim.yasimda geçiyor ben ne yapacam denemediğin şey kalmadi
Amin Allah.im.sen büyüksün senin hiç bebeğin var miBende bugün negatifi gördüm çok zor bir süreç Allah hepimize yardım etsin isteyen herkese nasip etsin
Hayır henüz bebeğim yokAmin Allah.im.sen büyüksün senin hiç bebeğin var mi
Amin amin amin Allah kerimdir vallah çok.zor yıpratıcı bir süreç e düşünsene dünyaya gelecek bir kulu var ise o da bizim.evladimiz ise o zaman vakti gelince gelecektir Allah çok merhametlidir bize merhamet ederHayır henüz bebeğim yokeşimde varikosel vardı ameliyat oldu şuan iyileşme sürecinde Ocak ayına kadar doğal yolla olmaz ise tüp bebeğe başvuracağız doktorumuz Ocak ayına kadar doğal yolla denememizi söyledi o yüzden her ay umutla bekliyoruz Allahın izniyle pozitif göreceğimiz günler de gelecek inşallah
Kaç yaşındasınız?Negatif ya benim.yasimda geçiyor ben ne yapacam denemediğin şey kalmadi
34 yaşındayımKaç yaşındasınız?