Geç döllenme olsa da yerleşme kanamasından sonra kanda çıkartesekkur ederm ama gec dollenme olabbılır
Yarın yaptırabilirsinoyle oluo dımı canım yanı kan testınde cıkmaz mı kanamadan kac gn snra cıkar pekı
Devlet ve özelde yaptırırsan öğleden sonra alırsın kan testi sonucunu,aile hekiminde yaptırırsan ertesi gün alırsın.cıkar mı yanı yarın yaptırsam yeterlı mı 1 gn
cok teekuur ederm ama gec dollenmeyse suan bellı olur mu 9 gn gectı ve bgn kahverengımsı kıvamlı akıntıyla kan geldı az cıkarmı yarın yaptırsamDevlet ve özelde yaptırırsan öğleden sonra alırsın kan testi sonucunu,aile hekiminde yaptırırsan ertesi gün alırsın.
Kan testi kesin sonuç verir çıkar bence.cok teekuur ederm ama gec dollenmeyse suan bellı olur mu 9 gn gectı ve bgn kahverengımsı kıvamlı akıntıyla kan geldı az cıkarmı yarın yaptırsam
Hamileyseniz kan da çıkar 9 gün olmuş çünkükızlar meraba onncelıkle smdıden cvaplarınız ıcın tesekkur ederm. bnm normalde adetlerım hep duzenlıydı ve adetım bu ay 9 gn gectı bgn wc ye gttm ve kıvamlı kahverengımsı bır akınntı geldı ve braz zaman gectıkten snra azıcık kan geldı bu yerlesme kanaması yanı ustune gormede olabılırmıs bu durumu yasayan var mı lutfen yardıM goguslerım dolgnlastı basımda cok agrı var bazen donuo
evet ama gec dollenmede durum braz farklıymısHamileyseniz kan da çıkar 9 gün olmuş çünkü
pekı cok tesekkur eerm :.)Kan testi kesin sonuç verir çıkar bence.
arkadasımm kesın bısey demedım olabılır ddm bn sadece belırtılerım ona ısaret ayrıca dr gttm de gecıkmem falan devam ettı burada bır cok kısının de yasadıgı sey yarın gdıcem kan ıcınde tesekkur edermHmm prof. Doktor bile olsa sence boyle tani koyulabilir mi? Kesin sonuc istiyorsan test yapacaksin arkadasim..
canıdr ye gittin mi sonuç nasıl inşallah hamilesindirrarkadasımm kesın bısey demedım olabılır ddm bn sadece belırtılerım ona ısaret ayrıca dr gttm de gecıkmem falan devam ettı burada bır cok kısının de yasadıgı sey yarın gdıcem kan ıcınde tesekkur ederm
ınsallahh cnm bnm amin yaacanıdr ye gittin mi sonuç nasıl inşallah hamilesindirr