• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik Mi ?

Ayse_1990

Gel Artik Annem
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2012
33
7
18
Iyi Aksamlar Arkadaslar,

Nerdeyse 3 yildir evliyim. 1 Yil kadar dogum kontrol hapi kullandim. Sonrasinda cocuk istedigim icin biraktim. Bnm adetlerim cok duzensiz. 4 ayda 1 adet goruyordum. Doktora gittim polikistik Over var dedi bide fazla kilom var. Ama tedavi vermedi biraz daha bekle dedi. Ve Temmuz 2014ten beri duzenli her ay adet goruyorum. Bnde bu ay ozel gunlerimi hesapladim. Adetim cuma gunuydu. Ama ben carsamba aksami meraktan test yaptim 2 cizgiyi gordum ama ikinci cok hafif belirgin resmi yuklemek istiodum ama beceremedim :) Ve pazartesi gununden beri adet olacam gibi acaip kasik agrim var ama tik yok olmadim. Persembe sabahi baska marka test yaptim oda negatif ikinci cizgi diye bisey yoktu. Adete olmadim. Icimde yinede kucucuk bi umut. Aceba Allahin mucizesi olduda hamileyim mi ? :/

Iki gun sonra testini tekrarla,muhtemelen yenidir ve gozukmemesi normaldir..ayrica test markalarina gore hassaslik degisir.hep ayni markayla takip et ..hadi hayirlisiolsun :anneadayı::nazar:

Iki gun sonra testini tekrarla,muhtemelen yenidir ve gozukmemesi normaldir..ayrica test markalarina gore hassaslik degisir.hep ayni markayla takip et ..hadi hayirlisiolsun :anneadayı::nazar:

Ah caniiiiim INSALLAH INSALLAH dedigin gibidir....Kasik agrim cok fazla insallah regl olmam bu sefer olmustur

Hala ayni adet olurum diye bekliorum kasik agrim var hele saf taraf ama tik yok...Icim kipir kipir...Aksam galiba tekrar test alacagim....

Back