Reglimin gecikmesinin 2 günü ara ara kasıklarımda ağrı oluyor onun dışında bişeyim yok hafif göğüs hassasiyetim vardı geçti bide beyaz kokusuz akıntım var 3 ay önce kimyasal gebelik geçirdim düzenli regl oldum kimyasal gebelikten sonra ilk defa reglim gecikti umarım vardır erkenden test yapmak istemiyorum
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamilelik mi?
- Konu Sahibi Tirem
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- hamile miyim? test günü
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 25 Aralık 2024
- 97
- 56
- 3
- 32
Kimyasal gebelikten sonra ilk defa gecikme yaşayınca acaba mı diye düşündüm teşekkür ederimIki gün gecikme için erken. En az 10 gün bekleyiniz.
- 25 Aralık 2024
- 97
- 56
- 3
- 32
- 30 Mart 2009
- 14.463
- 1
- 64.841
- 1.123
Varsa cikar bence test yapin. Gebelik ve regl belirtileri cok benzer cunkuReglimin gecikmesinin 2 günü ara ara kasıklarımda ağrı oluyor onun dışında bişeyim yok hafif göğüs hassasiyetim vardı geçti bide beyaz kokusuz akıntım var 3 ay önce kimyasal gebelik geçirdim düzenli regl oldum kimyasal gebelikten sonra ilk defa reglim gecikti umarım vardır erkenden test yapmak istemiyorum
Bakalım bekleyip görücem ozman teşekkür ederimBana belirtileriniz regl olacaksınız gibi geldi. Fakat dediğim gibi en az 10 gün bekleyiniz . Hayal kırıklığına ugramanizi istemem. Hakkınızda hayırlısı olsun
Test yapıp negatif görmek istemiyorum 4 günü geçsin öyle yapıcamVarsa cikar bence test yapin. Gebelik ve regl belirtileri cok benzer cunku
- 30 Mart 2009
- 14.463
- 1
- 64.841
- 1.123
Peki konuyu niye actiniz tam olarak? Yani merakimdan soruyorumTest yapıp negatif görmek istemiyorum 4 günü geçsin öyle yapıcam
Belki benim gibi olupta hamile olduğunu öğrenen vardır? Daha önce erkenden test yapıp regl oldum haliyle korkup çekiniyorum? Soru soramaz mıyım?Peki konuyu niye actiniz tam olarak? Yani merakimdan soruyorum
- 31 Aralık 2024
- 20
- 20
- 3
- 26
Kimyasal gebelik som zamanlarda çok duyduğum ve rastladığım bi durum oldu yaşayanlardan biride benim ekimde kimyasal oldu adet olmadım hemen hamile kaldım tabi nasip kısmet ama burada bence bi Doc. Dr. un çıkıp cidden neyden nasıl olduğunu açıklaması gerekiyor sanki gerçekten merak ediyorum sebebi neKimyasal gebelikten sonra ilk defa gecikme yaşayınca acaba mı diye düşündüm teşekkür ederim
Evet gerçekten bende merak ediyorum ilk gebeliğim böyle sonuçlanınca ve 3 ay hiç gecikmeyip şimdi böyle reglim gecikince merak ettim ama içimde de yine bi korku var tekrar aynı şey olursa diye hayırlısı olsunKimyasal gebelik som zamanlarda çok duyduğum ve rastladığım bi durum oldu yaşayanlardan biride benim ekimde kimyasal oldu adet olmadım hemen hamile kaldım tabi nasip kısmet ama burada bence bi Doc. Dr. un çıkıp cidden neyden nasıl olduğunu açıklaması gerekiyor sanki gerçekten merak ediyorum sebebi ne
- 30 Mart 2009
- 14.463
- 1
- 64.841
- 1.123
Sorabilirsiniz tabi ki ama ilk mesajinizda soru yok. Merak ediyor olabileceginiz seylere cevap verdim, ona da farkli cevap verdiniz. O yuzden ne sordugunuzu anlamak istedim sadeceBelki benim gibi olupta hamile olduğunu öğrenen vardır? Daha önce erkenden test yapıp regl oldum haliyle korkup çekiniyorum? Soru soramaz mıyım?
Yaşayan kişiler anlar çünkü ben yaşayan kişileri anlayabiliyorum endişelerinide teşekkür ederim cevaplarınız içinSorabilirsiniz tabi ki ama ilk mesajinizda soru yok. Merak ediyor olabileceginiz seylere cevap verdim, ona da farkli cevap verdiniz. O yuzden ne sordugunuzu anlamak istedim sadece
- 31 Aralık 2024
- 20
- 20
- 3
- 26
Kimyasal gebelik som zamanlarda çok duyduğum ve rastladığım bi durum oldu yaşayanlardan biride benim ekimde kimyasal oldu adet olmadım hemen hamile kaldım tabi nasip kısmet ama burada bence bi Doc. Dr. un çıkıp cidden neyden nasıl olduğunu açıklaması gerekiyor sanki gerçekten merak ediyorum sebebi neKimyasal gebelikten sonra ilk defa gecikme yaşayınca acaba mı diye düşündüm teşekkür ederim
Amin Rabbım evlat isteyen her kese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahEvet gerçekten bende merak ediyorum ilk gebeliğim böyle sonuçlanınca ve 3 ay hiç gecikmeyip şimdi böyle reglim gecikince merak ettim ama içimde de yine bi korku var tekrar aynı şey olursa diye hayırlısı olsun
Amin inşallahKimyasal gebelik som zamanlarda çok duyduğum ve rastladığım bi durum oldu yaşayanlardan biride benim ekimde kimyasal oldu adet olmadım hemen hamile kaldım tabi nasip kısmet ama burada bence bi Doc. Dr. un çıkıp cidden neyden nasıl olduğunu açıklaması gerekiyor sanki gerçekten merak ediyorum sebebi ne
Amin Rabbım evlat isteyen her kese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah