Ama önceden pede gelirdi acaba ilk günü diye mi Yerleşme kanaması damla damla olurmuş benim orda kan oluyor oluyor ama tuvalete gidince idrarimi yaptıktan sonra uzayan sümüksü bir kan geliyor ve adet kanı renginde açıkçası korkuyorum pazartesi doktora gidicegım eğer gebelik varsa kan testinde çıkar dimiYok regliniz başlıyor
Varsa çıkar ama siz reglisinizAma önceden pede gelirdi acaba ilk günü diye mi Yerleşme kanaması damla damla olurmuş benim orda kan oluyor oluyor ama tuvalete gidince idrarimi yaptıktan sonra uzayan sümüksü bir kan geliyor ve adet kanı renginde açıkçası korkuyorum pazartesi doktora gidicegım eğer gebelik varsa kan testinde çıkar dimi
Yerleşme kanamasından şimdiki kanama farkı nedir pekiVarsa çıkar ama siz reglisiniz
Yerleşme kanamasında uzayan sümüksü akıntı oluyor mu ki damla damla olmuyor muyduyerleşme kanamasıda olabilir geebelik öncesi
hayır damla damla olmaz uzayan sümüksü akıntı gibi olurYerleşme kanamasında uzayan sümüksü akıntı oluyor mu ki damla damla olmuyor muydu
hayır damla damla olmaz uzayan sümüksü akıntı gibi olursam
Ama yorumlarda damla damla hafif diyor ama rengi de koyu ki regl de olamaz mıhayır damla damla olmaz uzayan sümüksü akıntı gibi olur
Yerleşme kanaması kırmızı olmaz pembe akıntı gibi olurYerleşme kanamasından şimdiki kanama farkı nedir peki
Ayrıca hemen regli biriminde yumurtalara olmaz. Boşalma olmamış sperm yok nasıl hamile kalacaksınız?Yerleşme kanaması kırmızı olmaz pembe akıntı gibi olur
Zevk suyundanfa hamile olunuyormuş ya ondan dedimBu cahillik mi yoksa korku insana böyle mi düşündürüyor anlamıyorum. Sperm yoksa nasıl hamile kalacaksınız Hz. Meryem misiniz haşa
Zevk suyundanda hamile olunuyormuş ya ondan dedimAsla bir birleşme ve boşalma olmadan nasıl hamile kalcan. Meryem Ana mısın sen ?
Enfeksiyonun var gibi daha çok.
Yumurtlama ben beş Haziran da regl olduysam ne zaman başlar pekiAyrıca hemen regli biriminde yumurtalara olmaz. Boşalma olmamış sperm yok nasıl hamile kalacaksınız?
zevk suyu birleşme esnasında hamile kalmanıza sebep olabilir fakat herhangi bir birleşme yaşamadıysanız imkansız.Zevk suyundanda hamile olunuyormuş ya ondan dedim
Olmaz hayatım olmaz milyonda bir ihtimal o öyle kolay kolay olmaz.Zevk suyundanda hamile olunuyormuş ya ondan dedim