Merhaba ben her ay düzenli regl oluyorum en son beş Haziran da regl olmuştum ve 10 Haziran da bitiminde erkek arkadaşım ile bir yakınlaşma oldu ama asla bir birleşme veya boşalma durumu olmadı 27 Haziran da yavaş yavaş ağrı başladı ama regl olmadım sonra bir gün mide yanması yaşadım ve sırt ağrısı böbreklerimin olduğu yerde lavobaya dün gece gittim peçeteye çok az bir kan geldi ama iç camasırmı falan kirletmemiş şimdi de az az geliyor kirletemeyecek şekilde tuvalete gidince idrarı mı yaptıktan sonra aynı regl kanı gibi uzayan sümüksü bir kan geliyor ama pede gelmiyor açıkçası yerleşme kanaması diye korktum korkuyorum hala çünkü önceden pede gelirdi kanım sizce gebe olma ihtimalım var mıdır
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamilelik mi
- Konu Sahibi merve244
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 6 Mayıs 2024
- 3.368
- 3.503
- 48
- 29
Ama önceden pede gelirdi acaba ilk günü diye mi Yerleşme kanaması damla damla olurmuş benim orda kan oluyor oluyor ama tuvalete gidince idrarimi yaptıktan sonra uzayan sümüksü bir kan geliyor ve adet kanı renginde açıkçası korkuyorum pazartesi doktora gidicegım eğer gebelik varsa kan testinde çıkar dimiYok regliniz başlıyor
- 6 Mayıs 2024
- 3.368
- 3.503
- 48
- 29
Varsa çıkar ama siz reglisinizAma önceden pede gelirdi acaba ilk günü diye mi Yerleşme kanaması damla damla olurmuş benim orda kan oluyor oluyor ama tuvalete gidince idrarimi yaptıktan sonra uzayan sümüksü bir kan geliyor ve adet kanı renginde açıkçası korkuyorum pazartesi doktora gidicegım eğer gebelik varsa kan testinde çıkar dimi
- 1 Haziran 2023
- 1.375
- 359
- 43
Yerleşme kanamasından şimdiki kanama farkı nedir pekiVarsa çıkar ama siz reglisiniz
Yerleşme kanamasında uzayan sümüksü akıntı oluyor mu ki damla damla olmuyor muyduyerleşme kanamasıda olabilir geebelik öncesi
- 1 Haziran 2023
- 1.375
- 359
- 43
hayır damla damla olmaz uzayan sümüksü akıntı gibi olurYerleşme kanamasında uzayan sümüksü akıntı oluyor mu ki damla damla olmuyor muydu
hayır damla damla olmaz uzayan sümüksü akıntı gibi olursam
Ama yorumlarda damla damla hafif diyor ama rengi de koyu ki regl de olamaz mıhayır damla damla olmaz uzayan sümüksü akıntı gibi olur
- 6 Mayıs 2024
- 3.368
- 3.503
- 48
- 29
Yerleşme kanaması kırmızı olmaz pembe akıntı gibi olurYerleşme kanamasından şimdiki kanama farkı nedir peki
- 6 Mayıs 2024
- 3.368
- 3.503
- 48
- 29
Ayrıca hemen regli biriminde yumurtalara olmaz. Boşalma olmamış sperm yok nasıl hamile kalacaksınız?Yerleşme kanaması kırmızı olmaz pembe akıntı gibi olur
- 27 Şubat 2012
- 14.157
- 23.491
- 598
- 8 Ağustos 2023
- 370
- 93
- 18
- 27
- 24 Haziran 2011
- 23.308
- 48.409
- 798
Zevk suyundanfa hamile olunuyormuş ya ondan dedimBu cahillik mi yoksa korku insana böyle mi düşündürüyor anlamıyorum. Sperm yoksa nasıl hamile kalacaksınız Hz. Meryem misiniz haşa
Zevk suyundanda hamile olunuyormuş ya ondan dedimAsla bir birleşme ve boşalma olmadan nasıl hamile kalcan. Meryem Ana mısın sen ?
Enfeksiyonun var gibi daha çok.
Yumurtlama ben beş Haziran da regl olduysam ne zaman başlar pekiAyrıca hemen regli biriminde yumurtalara olmaz. Boşalma olmamış sperm yok nasıl hamile kalacaksınız?
- 13 Nisan 2023
- 442
- 1
- 906
- 23
- 26
zevk suyu birleşme esnasında hamile kalmanıza sebep olabilir fakat herhangi bir birleşme yaşamadıysanız imkansız.Zevk suyundanda hamile olunuyormuş ya ondan dedim
- 27 Şubat 2012
- 14.157
- 23.491
- 598
Olmaz hayatım olmaz milyonda bir ihtimal o öyle kolay kolay olmaz.Zevk suyundanda hamile olunuyormuş ya ondan dedim