Hamilelik mi?

melekmek

Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2023
360
61
18
21
Hamilelikten süpheleniyorum göğüs ağrım var yumurtlamadan hemen sonra göğüs hassasiyetim oldu özellikle göğüs ucum çok ağrıyo yumurtlamanın üstünden 16 gün geçti göğsüm buyumeye dolgunlasmaya başladı adetime 2 gün kaldı hafiften kasık ağrım oldu geçti beyaz su gibi akıntım geliyo kokmuyo 2 ay önce düşük yaptm aynı belirtilerim vardı adet öncesi hiç bı sekilde göğüste ağrı büyüme olmaz diğer gebeligimide ondan anlamistm zaten acaba hamilemiym yada düşükten dolayı progestron değerim hala tam dusmedi de oyuzdenmi göğüs agrim var acaba neden test yapmiyosnz demeyn kendime söz verdm adetim gecikene kdr yapmıycam diğer hamileligimi erken öğrendim ve çok yıpratıcı olmuştu

Belirtilerin aynısi bende de var ihtimal var tabiki adet gününüzün geçmesini bekleyin umarım gebeliktir

Geçmiş olsun. Bence öğrenme işini çok geçe de bırakmayın. Ne olur ne olmaz bazı durumlarda da çok geçe kalmadan öğrenmek iyi oluyor. Dış gebelik vs durumlarında. Allah korusun tabii ki de. Adetiniz birkaç gün geçerse bence bir kan testi yaptırın.

Bende 2 ay önce düşük yaptım ve düşükten 1 ay sonra adet oldum tekrardan hamile kaldım şükürler olsun ki

Adetlerm düzenlidir zaten 2 gün felan geçsin yapmayi dusunuyorm

Sonucunuz ne çıktı sizinle birebir aynı durumdayım adetime 4 gün var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…