Belirtilerin aynısi bende de var ihtimal var tabiki adet gününüzün geçmesini bekleyin umarım gebeliktirHamilelikten süpheleniyorum göğüs ağrım var yumurtlamadan hemen sonra göğüs hassasiyetim oldu özellikle göğüs ucum çok ağrıyo yumurtlamanın üstünden 16 gün geçti göğsüm buyumeye dolgunlasmaya başladı adetime 2 gün kaldı hafiften kasık ağrım oldu geçti beyaz su gibi akıntım geliyo kokmuyo 2 ay önce düşük yaptm aynı belirtilerim vardı adet öncesi hiç bı sekilde göğüste ağrı büyüme olmaz diğer gebeligimide ondan anlamistm zaten acaba hamilemiym yada düşükten dolayı progestron değerim hala tam dusmedi de oyuzdenmi göğüs agrim var acaba neden test yapmiyosnz demeyn kendime söz verdm adetim gecikene kdr yapmıycam diğer hamileligimi erken öğrendim ve çok yıpratıcı olmuştu
UmarımBelirtilerin aynısi bende de var ihtimal var tabiki adet gününüzün geçmesini bekleyin umarım gebeliktir
Geçmiş olsun. Bence öğrenme işini çok geçe de bırakmayın. Ne olur ne olmaz bazı durumlarda da çok geçe kalmadan öğrenmek iyi oluyor. Dış gebelik vs durumlarında. Allah korusun tabii ki de. Adetiniz birkaç gün geçerse bence bir kan testi yaptırın.Hamilelikten süpheleniyorum göğüs ağrım var yumurtlamadan hemen sonra göğüs hassasiyetim oldu özellikle göğüs ucum çok ağrıyo yumurtlamanın üstünden 16 gün geçti göğsüm buyumeye dolgunlasmaya başladı adetime 2 gün kaldı hafiften kasık ağrım oldu geçti beyaz su gibi akıntım geliyo kokmuyo 2 ay önce düşük yaptm aynı belirtilerim vardı adet öncesi hiç bı sekilde göğüste ağrı büyüme olmaz diğer gebeligimide ondan anlamistm zaten acaba hamilemiym yada düşükten dolayı progestron değerim hala tam dusmedi de oyuzdenmi göğüs agrim var acaba neden test yapmiyosnz demeyn kendime söz verdm adetim gecikene kdr yapmıycam diğer hamileligimi erken öğrendim ve çok yıpratıcı olmuştu
Bende 2 ay önce düşük yaptım ve düşükten 1 ay sonra adet oldum tekrardan hamile kaldım şükürler olsun kiHamilelikten süpheleniyorum göğüs ağrım var yumurtlamadan hemen sonra göğüs hassasiyetim oldu özellikle göğüs ucum çok ağrıyo yumurtlamanın üstünden 16 gün geçti göğsüm buyumeye dolgunlasmaya başladı adetime 2 gün kaldı hafiften kasık ağrım oldu geçti beyaz su gibi akıntım geliyo kokmuyo 2 ay önce düşük yaptm aynı belirtilerim vardı adet öncesi hiç bı sekilde göğüste ağrı büyüme olmaz diğer gebeligimide ondan anlamistm zaten acaba hamilemiym yada düşükten dolayı progestron değerim hala tam dusmedi de oyuzdenmi göğüs agrim var acaba neden test yapmiyosnz demeyn kendime söz verdm adetim gecikene kdr yapmıycam diğer hamileligimi erken öğrendim ve çok yıpratıcı olmuştu
Adetlerm düzenlidir zaten 2 gün felan geçsin yapmayi dusunuyormGeçmiş olsun. Bence öğrenme işini çok geçe de bırakmayın. Ne olur ne olmaz bazı durumlarda da çok geçe kalmadan öğrenmek iyi oluyor. Dış gebelik vs durumlarında. Allah korusun tabii ki de. Adetiniz birkaç gün geçerse bence bir kan testi yaptırın.
Bende düşükten sonra adetimi oldum sizde ne gibi belirtiler olmustuBende 2 ay önce düşük yaptım ve düşükten 1 ay sonra adet oldum tekrardan hamile kaldım şükürler olsun ki
Allah kucağına almayı nasip etsinBeklemek iyidir bende beklemiştim. Ve sonuç çıkmıştı. Pozitif
Ben video izlerken aniden başım döndü sürekli uyku ve iştah olduBende düşükten sonra adetimi oldum sizde ne gibi belirtiler olmustu
Yumurtlamanın uzerinden 12 gün geçtiyse çıkarAdetime 6 gün var kan versem çıkarmı sizce
Ben video izlerken aniden başım döndü sürekli uyku ve iştah oldu
Sonucunuz ne çıktı sizinle birebir aynı durumdayım adetime 4 gün varHamilelikten süpheleniyorum göğüs ağrım var yumurtlamadan hemen sonra göğüs hassasiyetim oldu özellikle göğüs ucum çok ağrıyo yumurtlamanın üstünden 16 gün geçti göğsüm buyumeye dolgunlasmaya başladı adetime 2 gün kaldı hafiften kasık ağrım oldu geçti beyaz su gibi akıntım geliyo kokmuyo 2 ay önce düşük yaptm aynı belirtilerim vardı adet öncesi hiç bı sekilde göğüste ağrı büyüme olmaz diğer gebeligimide ondan anlamistm zaten acaba hamilemiym yada düşükten dolayı progestron değerim hala tam dusmedi de oyuzdenmi göğüs agrim var acaba neden test yapmiyosnz demeyn kendime söz verdm adetim gecikene kdr yapmıycam diğer hamileligimi erken öğrendim ve çok yıpratıcı olmuştu
Adet oldum düşükten sonra adet duzensizligim oldu galibaSonucunuz ne çıktı sizinle birebir aynı durumdayım adetime 4 gün var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?