• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik mi yardım edin

mens23

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
1
Son adet tarihim 14 Mayıs 11 Haziran adet tarihimdi olmadı 11 haziranda test yaptım çift çizgi çıktı heran adet olacakmışım gibi sancım oluyor adet oldum galiba diyorum ama olmamış dün gece hafif peçeteye akıntıyla birlikte renkli kırmızımsı bir akıntı gördüm peçete de geceleri bazende gündüzleri acayip bel ağrım bel ağrım normal adet dönemlerimde olmazdı ilk kez böyle hissediyorum belimim orta kısmı acayip ağrıyor ara sıra ani harakette kasık batması var sizce hamilelik midir resimde silik duruyor çizgi ama daha belirgin sanki

Eklentiler

• IMG_3870.webp
    IMG_3870.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 22
Kan verin bence, var gibi.

Son adet tarihim 14 Mayıs 11 Haziran adet tarihimdi olmadı 11 haziranda test yaptım çift çizgi çıktı heran adet olacakmışım gibi sancım oluyor adet oldum galiba diyorum ama olmamış dün gece hafif peçeteye akıntıyla birlikte renkli kırmızımsı bir akıntı gördüm peçete de geceleri bazende gündüzleri acayip bel ağrım bel ağrım normal adet dönemlerimde olmazdı ilk kez böyle hissediyorum belimim orta kısmı acayip ağrıyor ara sıra ani harakette kasık batması var sizce hamilelik midir resimde silik duruyor çizgi ama daha belirgin sanki
5 dk içinde çıktıysa gebelik var gibi.
Benim de uzun bir süre regl ağrılarım devam etmişti regl olcakmışım gibi oluyordu.

Kan verin bence, var gibi.
Daha erken diye korkuyorum en azından 14 Haziran olsun adet döngüm tam bir ay olsun diye bekliyorum açıkçası korkuyorum hayal kırıklığından ama çokta merak ediyorum

5 dk içinde çıktıysa gebelik var gibi.
Benim de uzun bir süre regl ağrılarım devam etmişti regl olcakmışım gibi oluyordu.
Evet 5 dk içinde çıktı rengide gri değil pembemsi rengi çizğinin sizdemi reğl ağrıları çektikten sonra hamile oldugunuzu öğrendiniz

Evet 5 dk içinde çıktı rengide gri değil pembemsi rengi çizğinin sizdemi reğl ağrıları çektikten sonra hamile oldugunuzu öğrendiniz
Evet regl olcam zannettim sürekli ama gebeliğim devam etti şuan 37 haftalığım.
Gidip kan verin bence gönlünüzce olsun🥰

Evet bence de var gibi yarın tekrarlayın bence koyulaşırsa kan verirsiniz

Evet regl olcam zannettim sürekli ama gebeliğim devam etti şuan 37 haftalığım.
Gidip kan verin bence gönlünüzce olsun🥰
Çizgi bayağı gözüküyor, umarım olumlu sonuçlar alırsınız🙏
Regl ağrısı gibi olan ağrılarınız reglden ne kadar süre önce başlamıştı peki? Benim reglime 5-6 gün var ama hiç belirtim yok da :/ Sadece göğüs dolgunluğu mevcut.

Regl ağrısı gibi olan ağrılarınız reglden ne kadar süre önce başlamıştı peki? Benim reglime 5-6 gün var ama hiç belirtim yok da :/ Sadece göğüs dolgunluğu mevcut.
Benm zaten geç döllenmeydi, idrar testinde gecikmenin 4.gününde silik şeklinde gözüktü.
Regl ağrılarım da regl olmam gereken günlerde başladı. Birkaç hafta da ara ara yokladı hep

Ama bende silikken gittim bir test yanıltmıştı negatifti sonraki testlerde de koyuşama görmedim keşke bir test daha yapıp koyulaşma görseydim öyle kan verseydim dedim evet kan en sağlıklısı ama bir teste güvenip de hayali kırıklığı yaşamayın

11 hazirandı adet tarihim 9 haziranda sancım bel ağrım başlamış oldu buğün günlerden 12 Haziran aslında birgün geçmiş oluyor adetim adet olacakmışım gibi heran öyle sancım oluyor ara ara artıyor sancı bazen azalıyor ama bel ağrısı hiç gitmiyor 3 gün dür belimim alt kısmında sürekli ağrı var umuram açıklayıcıyı anlatmışımdır canım inşallah umutlarımız son bulmaz

Benm zaten geç döllenmeydi, idrar testinde gecikmenin 4.gününde silik şeklinde gözüktü.
Regl ağrılarım da regl olmam gereken günlerde başladı. Birkaç hafta da ara ara yokladı hep
Teşekkür ederim cevapladığınız için. Sağlıkla alırsınız umarım bebeğinizi kucağınıza. Ben de regl olana kadar vücudumu dinlemeye devam edeceğim artık :)
11 hazirandı adet tarihim 9 haziranda sancım bel ağrım başlamış oldu buğün günlerden 12 Haziran aslında birgün geçmiş oluyor adetim adet olacakmışım gibi heran öyle sancım oluyor ara ara artıyor sancı bazen azalıyor ama bel ağrısı hiç gitmiyor 3 gün dür belimim alt kısmında sürekli ağrı var umuram açıklayıcıyı anlatmışımdır canım inşallah umutlarımız son bulmaz
Gayet açıklayıcı, çok teşekkür ederim. Umarım kan testinden de olumlu sonuç alırsınız. Gerçekten her ay umutlanmak sonra da umutların yıkılması çok yorucu.
Ben yine umutsuzluğa kapılmaya başladım bu ay için de. Sizlerin yazdıkları biraz umut oluyor, sağ olun :)

Test yapınca tekrar bilgi vereceğim burada da inşallah vardır ❤️

İlk gebeliğimde benim de adet sancım vardı sökülemiyor gibi ağrıydı ilaç alacaktım hatta almadan test yapıyim dedim pozitifti umarım güzel sonuç alırsınız

Back
X