• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelik mi sizce

mlkyvz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2016
16
5
1
27
Meraba kizlar. Adet tarihim 9.ayin 9 uydu ve ayin 15 inde bittim ve adetime 5 gün varken hafif bir kanama oldu sadece pecetede farkettim camasira gecmemisti ertesi gun sadece kucuk iki damla oldu ve simdi kesildi bu yerlesme kanamasi olabilirmi. Bu arada ovulasyon ( yumurtlama) donemimde korunmasiz duzenli iliskiye girdik.. Bide sol kasigimda cok hafif bi agri var insallah hamişimdir :) bana yardimci olun lüffen

Meraba kizlar. Adet tarihim 9.ayin 9 uydu ve ayin 15 inde bittim ve adetime 5 gün varken hafif bir kanama oldu sadece pecetede farkettim camasira gecmemisti ertesi gun sadece kucuk iki damla oldu ve simdi kesildi bu yerlesme kanamasi olabilirmi. Bu arada ovulasyon ( yumurtlama) donemimde korunmasiz duzenli iliskiye girdik.. Bide sol kasigimda cok hafif bi agri var insallah hamişimdir :) bana yardimci olun lüffen
Evet yerlesme kanamasi olabilir test yaptin mi hic ?

:) 1 hafta once cikmamasi gayet norma elinde test varsa yarin sabah ilk idrarla yenile bence

Husrana ugramak istemiyorum adetimin gecmesini bekliyim ama suan az sancim var insallah hamileyimdir ya :)

Yok canım yapmadım ama yine lekelenmem oldu esimle iliskiye girdikten sonraki sabah ve belimin ve bacaklarimin agrisindan uyuyamadim :(

İyi geceler kızlar.. biz de uzun zamandır 2. Bebişi istiyoruz fakat enfeksiyondan veya veya başka bi sebepten olmadı bi türlü..

Bu ay 2 gün geçti günüm.. göğüslerim sızım sızım sızlıyo hem de durduk yerde.. bir de mayonezden biraz daha sulu gibi beyaz akıntım var.. normalde kasık ağrım olurdu ama bu ay yok.. çok nadir kasıklarımda ılık bi ağrı hissediyorum.. off kafam karıştı bu akıntıdan.. her ay kuru geçirirdim ben bu ay şakır şakır bozuk musluk gibi akıtıyorum :)) gebelikten mi acaba?

Canim insallah hamişsindir bende sari koyu akintim var iliskiden sonraki sabah kanamam oluyor ve adetime 5 gun kala sancim basladi suan adetimr 2 gün var ve kasiklarimda batma var

Canim insallah hamişsindir bende sari koyu akintim var iliskiden sonraki sabah kanamam oluyor ve adetime 5 gun kala sancim basladi suan adetimr 2 gün var ve kasiklarimda batma var
Kan testinde çıkar gebeliğin varsa.. ben ne yazık ki bakteriyel enfeksiyondan dolayı bol akıntılı bi ay geçirmişim.. yine hüsraannn yine hüsran.. nedir benim bu enfeksiyonlardan çektiğim kısır kalırsam hiç şaşmam

Adetimin gecmesini bekliyorum husrana ugramamak icin bende cunku bu iki olucak :(

Allah korusun canim niye kisir kalasin.. Alttan fitil kullaniyor musun? Enfeksiyon icin

Allah korusun canim niye kisir kalasin.. Alttan fitil kullaniyor musun? Enfeksiyon icin
Bende uzun yıllardır idrar yolları enfeksiyonu artı son bi sebedir falan da mikroskobik hematüri yaşıyorum.. enfeksiyonlar uzun vadede rahim içine ilerleyip kısırlığa sebep olabiliyomuş.. 2 yıldır 2. Çocuğu tutturamayınca artık bunu düşünmeye başladım.. önümüzdeki hafta doktoruma gidicem bakalım neler diycek

Back