• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAMİLELİK Mİ LÜTFEN LÜTFEN BAKIN

Kızlar merhaba , öncelikle görsel için çok özür diliyorum ancak sormak zorundayım pazartesiyi beklemek çok zor .
Şöyle anlatayım , 14-15-16 ekim yumurtlama ve değerlndirdik . 21 inde benim görselde ki gibi akıntılarım başladı peçete ile temizlediğim zaman da ise bu renk pembe kahve geliyor . Bazen bu şekilde çok küçük damlalar bazen de bunun bir tık büyüğü olacak şekilde damlalar geliyor . 9 gündür devam ediyor bu .
Dün akşam da oturduğum yerden kalktığım anda çok acı verici bir sancı saplandı battı sanki birşeyler direkt geri oturdum çok canım yandı

Aklımda iki şey var ya kimyasal gebelik oldu ya da bu bir yerleşme kanaması .

Ancak 21 den 23 e kadar sülük gibi kanlı akıntı parçaları geldiği de oldu ve başta çok yapışan kahverengi pes pembe akıntılar geldiği de . Daha sonradan bu görselde ki kanamaya döndü ve bu miktar da geliyor ?

Sebebi ne olabilir ?
Benimde bebek dusundugumuzden beri ara ara böyle adet öncesi kanamalarım oluyor sanırım psikolojik. 10 gün bu şekilde kanamalardan sonra adet olduğum çok oldu o yüzden güzel şeyler söyleyemeyeceğim ama inşallah seninki benimkiler gibi hüsranla sonuçlanmaz🤲

Allah gönlünüze göre versin inşallah kısa zamanda da , bunu kimse burada bilemez gider test yaparsınız . Hamile olup konu başlığını gören yardımcı olmak için gelen kişilere şu görüntü nedir yani . İğrenç varsa bir şüpheniz gidin test yapın fotoğraf da atacaksanız ki yasak , konu başlığında belirtin !

Fotoğrafa gerek yoktu, tarif etseniz anlardık zaten. 🤦🏻‍♀️ Kimyasal gebelik böyle bir şey değil demeye geldim.

Allah gönlünüze göre versin inşallah kısa zamanda da , bunu kimse burada bilemez gider test yaparsınız . Hamile olup konu başlığını gören yardımcı olmak için gelen kişilere şu görüntü nedir yani . İğrenç varsa bir şüpheniz gidin test yapın fotoğraf da atacaksanız ki yasak , konu başlığında belirtin !
Ben de biliyorum test yapmayı . Ayrıca iğrenç dediğiniz şey nedir tam olarak siz burada iğrenç fotoğraflar görmemişsiniz sanırım ? Ben size ne soruyorum siz bana nasıl tepki veriyorsunuz gerçekten hayret doğrusu . Herkesin midesi tabi ki kaldırmayabilir ancak bir damla kan sadece . Burada kanlı parçalı ped fotoğrafları peçeteyle silinmiş fotoğraflar ne olursa artık hepsini gördüm ben . Mesajımjn başında da belirttiğim gibi çok özür diliyorum fotoğraf için yazmışım zaten ? .

Fotoğrafa gerek yoktu, tarif etseniz anlardık zaten. 🤦🏻‍♀️ Kimyasal gebelik böyle bir şey değil demeye geldim.
Yorumunuz için teşekkür ederim . Ancak mesajım ilk başında görsel için özür dilerim diye belirtmişim . Hepsini geçtim hepimiz kadınız hepimiz bu tür şeyleri yaşıyoruz tabi ki diyebilirsiniz ben kimseye göstermiyorum ama diye . Ben burada sağlık sorunu mu gebelik mi geelik ise ne anlama gelşr acaba diye merak ederek yazıyorum veya görsel ekliyorum az önce başka bir kullanıca ya yanıt verdim . İğrenç demiş ? İğrenç olan nedir bir damla kan görmeniz mi ?
Bunu parmqğım kwnadı bu onun kanı diye de atabilirdim o zaman kşmse iğrenç demezdi .
Sorun bu kanamanın vajinadan gelince iğrenç olması mı anlayamıyorum

Ben de biliyorum test yapmayı . Ayrıca iğrenç dediğiniz şey nedir tam olarak siz burada iğrenç fotoğraflar görmemişsiniz sanırım ? Ben size ne soruyorum siz bana nasıl tepki veriyorsunuz gerçekten hayret doğrusu . Herkesin midesi tabi ki kaldırmayabilir ancak bir damla kan sadece . Burada kanlı parçalı ped fotoğrafları peçeteyle silinmiş fotoğraflar ne olursa artık hepsini gördüm ben . Mesajımjn başında da belirttiğim gibi çok özür diliyorum fotoğraf için yazmışım zaten ? .
Tamam işte test yapın

Back