Hamilelik mi? ilişki sonrası hep kahverengi akıntım oldu en son adete 6/7 gün kala birden pembe bir sıvı boşalması oldu ve geri kesildi?

SeptembeRose

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2022
632
530
Merhaba, eşimle çocuk istiyoruz. Çatlamadan 3 ve 1 gün öncesi ile çatlama anını değerlendirdik. Çatlama sonrası 5. günden itibaren hep kahverengi akıntım oldu en son adete 6/7 gün kala birden pembe bir sıvı boşalması oldu ve geri kesildi. Devamı gelmedi. Yine yer yer kahve akıntım ve hafif kasık ağrım var. Onun dışında regl olacakmış gibi göğsümün yanları ağrıyor. Nedeni ne olabilir yardımcı olabilir misiniz?:KK64:

Gebelik var mı test yaptınız mı bende aynısini yaşıyorum acaba gebe misiniz
Takipteyim lutfen haber verin sonucu
Merhaba ne yaptınız
Merhaba kızlar, maalesef gebelik çıkmadı, adet oldum. Gecikme yaşadım ama ilk kez 2/3 gün. Normalde hep gününde olurdum, ama bu sefer gecikmeli adet oldum ve hep kahverengi akıntım vardı, kimyasal gebelik mi yoksa değil mi anlayamadım kan vermedim çünkü.

Merhaba kızlar, maalesef gebelik çıkmadı, adet oldum. Gecikme yaşadım ama ilk kez 2/3 gün. Normalde hep gününde olurdum, ama bu sefer gecikmeli adet oldum ve hep kahverengi akıntım vardı, kimyasal gebelik mi yoksa değil mi anlayamadım kan vermedim çünkü.
ben ne zaman bu ay gebeyim desem minimum 2 gün geciktim :) bedenimiz bize oyun oynuyor. Ben de asla geciktiğimi bilmezdim. Üzülme kuzuş her şeyin hayırlısı <3 Rabbim bizim kucağımızı boş bırakmaaaazz

ben ne zaman bu ay gebeyim desem minimum 2 gün geciktim :) bedenimiz bize oyun oynuyor. Ben de asla geciktiğimi bilmezdim. Üzülme kuzuş her şeyin hayırlısı <3 Rabbim bizim kucağımızı boş bırakmaaaazz
İnşallah canım benim. Aynen çok düşünüp stres olmayıp akışına bırakmak ama bu sırada da iyi beslenmeye ve vitamin takviyesi yapmaya devam etmek gerekiyor. Ben de inanıyorum dualarımız kabul olacak Allah'ım yaşatacak bize de . Bu forumda çocuklarımızı konuşuyor olacağız inşallah. :)

offf ben de yaşadım inanılmaz kasık ağrısı baş dönmesi lekelenme yaşadım 3 testimde de sonradan kırmızı çizgi çıktı gecikme de oldu ve adet oldum . Ama o kadar az oluyorum ki anlatamam lekelenme şeklinde sadece normalde bayağı olurdum yani ama yok çok sıkıldım bu durumdan. Eşim de sperm testi yaptırdı bisey çıkmadı kendime taktım kafayı şimdi inanılmaz bunaldım

offf ben de yaşadım inanılmaz kasık ağrısı baş dönmesi lekelenme yaşadım 3 testimde de sonradan kırmızı çizgi çıktı gecikme de oldu ve adet oldum . Ama o kadar az oluyorum ki anlatamam lekelenme şeklinde sadece normalde bayağı olurdum yani ama yok çok sıkıldım bu durumdan. Eşim de sperm testi yaptırdı bisey çıkmadı kendime taktım kafayı şimdi inanılmaz bunaldım
Yok canım telaş yapma sen de hormon testi yaptır rahimine baktır en önemlisi yaşamında biraz hareket olsun ve pek stres yapma. Ben inanıyorum olacak.. Tüp bebek bölümünde bir başlık açtım kızlar bakabilir misiniz? Bizim sorun belli oldu.. :KK43:

X