• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamilelik mi adet mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

bzeynep0

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2020
525
347
53
Merhaba yardımcı olabilen varsa çok sevinirim bugün yumurtlamadan sonraki dokuzuncu günüm adetim düzensiz olduğu için beklenen adet tarihini bilmiyorum ama tahminimce 5- 8 gün arası var adetime. bu sabahtan itibaren sağ alt Kasığımda ağrı var. özellikle yürürken sağ alt kasığım ağrıyor başka hiçbir belirti yok, çok az da belim ağrıyor birkaç gündür. sizce bu hamilelik mi yoksa adet mi

Merhaba yardımcı olabilen varsa çok sevinirim bugün yumurtlamadan sonraki dokuzuncu günüm adetim düzensiz olduğu için beklenen adet tarihini bilmiyorum ama tahminimce 5- 8 gün arası var adetime. bu sabahtan itibaren sağ alt Kasığımda ağrı var. özellikle yürürken sağ alt kasığım ağrıyor başka hiçbir belirti yok, çok az da belim ağrıyor birkaç gündür. sizce bu hamilelik mi yoksa adet mi
Bunlar tek başına birşey ifade etmiyor kendimizde belirti ararsak çok şey var bel ağrısı göğüslerin büyümesi vs. Vs ama en iyisi adetinizi beklemek çünkü benim belim hiç ağrımazdı adetime bir hafta kala falan bi bel ağrısı tuttu hiç geçmedi tabi ani hareketlerde gelen kasık acısı yada ne bileyim beyaz akıntı bunlar geçen ay hep kendimi hamile sandım ve çok üzüldüm gerçekten üzülmemeniz adına söylüyorum belirtilere bakmayın çünkü ikisi de hemen hemen aynıymış

Yumurtlama gununu biliyorsunuz madem 17 gun sayıp test yapın kesin sonuç verecektir o gune kadar da belirti aramayın yipratmayin kendinizi🍀

Back
X