Hamilelik mi adet mi ??

Piremses_bsra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2016
520
230
33
32
Kizlar meraba yaklasik 3 4 aydir anne olmak istyorum yumurtlama gunlerimi falan da guzel degerlendirdim hatta bu ay ovulasyonla tam gununu tutturdgmu dusunuyorum ama bnm gectgmz iki ayda yani korunmayinca adet agrilarim 10 gun onceden basladi yine bu ay 10 gun varken basladi hafiften bel agrisi merak edyrm agrili adet olanlar hamile kaldiklari ayda bel ve kasik agrisi cekti mi ayni adet olcakmis gbi yoksa ben hep husran mi

Kasık ve bel agrisi hamilelikte genelde olur. Ama 10 gün önceden başladıysa acaba hamileydin de kimyasala mi dönüştü de adet oldun sonradan ? Hic test yaptin mi?

Daha adet olmadm canm diger iki ayda agrilarim once basladi yine basladi bi hafta var daha adetime
Yok ben önceki ay icin dedim kimyasal mi oldu diye. Birkac gun daha gecsin test yap pozitif cikip sonra adet olursan kimyasal ihtimali olur ve doktora danisirsin sebebini.Ama insallah adet olmazsin bu ay.

Daha adet olmadm canm diger iki ayda agrilarim once basladi yine basladi bi hafta var daha adetime
Yok ben önceki ay icin dedim kimyasal mi oldu diye. Birkac gun daha gecsin test yap pozitif cikip sonra adet olursan kimyasal ihtimali olur ve doktora danisirsin sebebini.Ama insallah adet olmazsin bu ay.

göğüs ve karın ağrısı daha şiddetli olmuştu ben de karnim adet günümde basladi ama öncesinde göğüs ağrısı olmuştu. adet belirtisiyle karistirmistim. olamayinca test yaptim bir hafta gecince öyle çıkmıştı. Allah hayırlısını nasip etsin.

Hep
hep adet olcak gbi miydniz benmde belim ve karnim agriyo biraz sanki adet olcam ama daha 7 8 gun var

Yeni sanirim allah tamamina erdirsin kacinci denemenizde oldu ? Bide adet belirtilernizi yasadnz mi
Evet bugün kan tahlili yaptırdık öğrendik. 3 Ay oldu.
Belirtilerim de yemek zamani koku hassasiyeti. bulanti oluyor 3 gündür.
Göğüs agrisi ve uclarinda da kasinma var. Bazen kasikta karincalanma hissim de oluyor baska belirti yasamadim.

Hep

hep adet olcak gbi miydniz benmde belim ve karnim agriyo biraz sanki adet olcam ama daha 7 8 gun var
evet hep öyle oldu son hafta belde ağrı, halsizlik göğüslerde hassaslık tek fark ağrım daha fazlaydı onu da spora bağlamıştım belim çok ağrıyordu, günüm geçince yerleşme kanaması gibi bir kanama da oldu ama herkes de olmuyormuş adetle karıştırılabilir, çok az miktarda oluyor adet gibi değil.

Goguslerde hassasligim yok malesef ve olmadan hic hamile olani duymadm tipik adet belirtilerim var kasiklarim yanarak agriyo ve belimde var agri bu ayda olmadi galiba

Merhaba arkadaşlar benimde adetim normalde 36 günde bir oluyo ama çok düzensiz 15 gün geçtiği oluyo adetime bir gün kala test yaptım ama çok silik çizgi çıktı beyaz renkte o testin kendi çizgisi die düşünüyorum karnımın alt kısmında çok garip ağrılar var ve akıntım var beyaz şeffaf renkte ve suçluyu bugun sarımtrak ama yine suluydu hamile olabilirmiyim bunlar belirtimi bunları yaşayan oldumu

Merhaba arkadaşlar benimde bir sorum olacak adetim den iki üç gün önce test yaptım hamile hissettiğim için ikinci çizgi silik çıktı yarında adet günüm yerleşme kanımı bilmiyorum kahverengi pembemsi lekeler geldi yerleşme kanaması mi yoksa erken adet mi oldum kafam öyle karıştı ki bir taraftan belim ağrıyor bir taraftan kasklarimda batma var göğüslerim sızlama var şimdiden cevap için teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…