- 23 Kasım 2016
- 520
- 230
- 33
- 32
- Konu Sahibi Piremses_bsra
-
Daha adet olmadm canm diger iki ayda agrilarim once basladi yine basladi bi hafta var daha adetimeKasık ve bel agrisi hamilelikte genelde olur. Ama 10 gün önceden başladıysa acaba hamileydin de kimyasala mi dönüştü de adet oldun sonradan ? Hic test yaptin mi?
Yok ben önceki ay icin dedim kimyasal mi oldu diye. Birkac gun daha gecsin test yap pozitif cikip sonra adet olursan kimyasal ihtimali olur ve doktora danisirsin sebebini.Ama insallah adet olmazsin bu ay.Daha adet olmadm canm diger iki ayda agrilarim once basladi yine basladi bi hafta var daha adetime
Yok ben önceki ay icin dedim kimyasal mi oldu diye. Birkac gun daha gecsin test yap pozitif cikip sonra adet olursan kimyasal ihtimali olur ve doktora danisirsin sebebini.Ama insallah adet olmazsin bu ay.Daha adet olmadm canm diger iki ayda agrilarim once basladi yine basladi bi hafta var daha adetime
hep adet olcak gbi miydniz benmde belim ve karnim agriyo biraz sanki adet olcam ama daha 7 8 gun vargöğüs ve karın ağrısı daha şiddetli olmuştu ben de karnim adet günümde basladi ama öncesinde göğüs ağrısı olmuştu. adet belirtisiyle karistirmistim. olamayinca test yaptim bir hafta gecince öyle çıkmıştı. Allah hayırlısını nasip etsin.
İnsallah :) sizde mi hamilesnizYok ben önceki ay icin dedim kimyasal mi oldu diye. Birkac gun daha gecsin test yap pozitif cikip sonra adet olursan kimyasal ihtimali olur ve doktora danisirsin sebebini.Ama insallah adet olmazsin bu ay.
Evet cok şükür. Rabbim isteyen herkese versin insallahİnsallah :) sizde mi hamilesniz
Yeni sanirim allah tamamina erdirsin kacinci denemenizde oldu ? Bide adet belirtilernizi yasadnz miEvet cok şükür. Rabbim isteyen herkese versin insallah
Evet bugün kan tahlili yaptırdık öğrendik. 3 Ay oldu.Yeni sanirim allah tamamina erdirsin kacinci denemenizde oldu ? Bide adet belirtilernizi yasadnz mi
evet hep öyle oldu son hafta belde ağrı, halsizlik göğüslerde hassaslık tek fark ağrım daha fazlaydı onu da spora bağlamıştım belim çok ağrıyordu, günüm geçince yerleşme kanaması gibi bir kanama da oldu ama herkes de olmuyormuş adetle karıştırılabilir, çok az miktarda oluyor adet gibi değil.Hep
hep adet olcak gbi miydniz benmde belim ve karnim agriyo biraz sanki adet olcam ama daha 7 8 gun var
Goguslerde hassasligim yok malesef ve olmadan hic hamile olani duymadmevet hep öyle oldu son hafta belde ağrı, halsizlik göğüslerde hassaslık tek fark ağrım daha fazlaydı onu da spora bağlamıştım belim çok ağrıyordu, günüm geçince yerleşme kanaması gibi bir kanama da oldu ama herkes de olmuyormuş adetle karıştırılabilir, çok az miktarda oluyor adet gibi değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?