HAMİLELİK LUTFEN BAKARMİSİNİZ

kbradglll

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2024
23
2
24
Merhabalar kasim ayini ful degerlendirdik suan adetimin gunu adet belirtim yok 28 i ve 29 unda kahverengi acik akinti gibi iki gun geldi akinti gelmeden once test yapmistim ikiside yarim saat sonra iki cizgi cikti silik bugun yine test yaptim dunde yaptim hemen silik cizgi belirdi 3 dakka icinde ama silik koyu cikmasi gerekmezmi yerlesme olduysa goguslerim cok aciyor surekli gaz siskinlik var sk sk idrara cikiyorum hafif bas agrisi var dis gebelikten korkuyom ama siddetli agrim yok hic lutfen cevaplarmisiniz inslh iyidir 3 gun sonra hastaneye gitcem randevuyu bekliyorum

Başlangıçta silik çıkar zaten bikac gün geçtikçe koyulaşır ama yarım saat sonra olan sonuçlar yanlış oluyor kuruma çizgisi deniyor, ilk dakikalarda çıkıyorsa sonuç doğru olur bikac test yapabilirsin, ama ilk haftalar açık renk oluyor silik bu normal yani, gebelik ilerledikçe koyulasiyor

Geç döllenme olabilir belki o yüzden silik gözükebilir. Benim adetten sonra 4. Gün belli oldu. Bence 3 gün sonra kan ver

Geç döllenme olabilir belki o yüzden silik gözükebilir. Benim adetten sonra 4. Gün belli oldu. Bence 3 gün sonra kan ver
Evet tekrar test yaptim damlatmamla silik cizginin belirmesi hemen oldu 3 gun sonra kan verecem sag kasigimda ve belimde agrilar oluyor ara sira batmalar sizdede oluyomuydu inslh dis gebelik degildir

Benim adetim geçince bel ağrım başladı kasık ağrım oluyordu ki hala devam ediyor bazen o da doktor rahmin genişlediği için keseyle birlikte rahim de genişliyor dedi

X