Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar merhaba ben bebeğinizi beklerken sizi neler bekler kitabını arıyorum ikinci el satmak isteyen var mı acaba dışardan alamadım eşim çok söylendi o kadar para veremem diye ( varsa satmak isteyen bana yazabilir mi lütfen
arkadaşlar merhaba ben bebeğinizi beklerken sizi neler bekler kitabını arıyorum ikinci el satmak isteyen var mı acaba dışardan alamadım eşim çok söylendi o kadar para veremem diye ( varsa satmak isteyen bana yazabilir mi lütfen Eki Görüntüle 916856
Aynı kitap değil ama bu da çok bilinen bir kitap. Gebelik öncesinden başlayıp hamilelik, doğum, 3 yaşa kadar bebek bakımı, beslenme, hastalık ,kaza vs. durumlarda yapılması gerekenleri detaylarıyla anlatıyor. Ben çok memnun kaldım. Kitap yeniden farksız. Hiç kullanılmamış gibi.
İnternette 45 tl ye satılıyor. Ben 20 tl istiyorum.
arkadaşlar merhaba ben bebeğinizi beklerken sizi neler bekler kitabını arıyorum ikinci el satmak isteyen var mı acaba dışardan alamadım eşim çok söylendi o kadar para veremem diye ( varsa satmak isteyen bana yazabilir mi lütfen Eki Görüntüle 916856
MERHABA aradığınız kitabın aynısı bende de var yepyeni duruyor 2013 de doğum yaptım. ocak 2012 baskılı.
düşünürseniz 20 tl ye verebilirim yarın sabahtan kargoya gidicem.ptt hesabım var.