- 14 Haziran 2022
- 140
- 42
- 23
-
- Konu Sahibi Hayalprstthnm
Cok kotu kafaya taktim doktorlar da grevde sureki is bırakıyorlar biz madur oluyoruz neyse yapicak bisey yok mecbur beklicez hayırlısı artık sagolunKese degil o, tavsiyem bu kadat stres olmayin stressiz olmak cok onemli rabbim en hayirli zamanda gonlunuze gore nasip etsin insallah
Gecen ay olmadi tekrar doktora gittim sıkıntı yok şuan rahim yine kalın ama ader olacağın içindir dedi hasta olunca sonuna doğru tekrar gel dedi ama randevu yok diye gidemedim bana o zaman benim bile 8 ay sonra oldu korunmasız demişti doktor yaşın genç dedi olur dedi akışına bırak bende o gunden beri düşünmüyorum kafaya takmıyorum ama ister istemez adet zmanai yaklaşınca insan düşünüyor acaba oldumu diye bakalım bu ayda olmama 3 gün var bakalım nasıp rabbim isteyen herkese nasip etsin inşAllahNe çıktı cnm sonucun merak ettim
Bndede yumurtaligimda kist varda aşılama oldum adetim çok uzun surdu
Bu sefer bide çok erken oldum
Yapmıştım hep negatifti zaten regl oldum sabah bu ayda olmadı malesef daha yeni yeni rahatlıyorum zaten ilk defa bu ay stres yapmadım çok az oldu ister istemez önümüzdeki ay nasip inşAllah olur 3. Denememiz de başarısız 4.çü aya giriyoruz bu ay yumurtlama kiti alicam ona göre ilşkiye giricem hayırlısı artık rabbim isteyen herkese nasip etsin inşAllahHakkinda hayırlısı olsun canım
Adetin 3 gün varmis idrar testi yapsan silikde olsa cikar
Hayırlısı olsun canım.Adet bitimi iki günde bir ilişkiye girYapmıştım hep negatifti zaten regl oldum sabah bu ayda olmadı malesef daha yeni yeni rahatlıyorum zaten ilk defa bu ay stres yapmadım çok az oldu ister istemez önümüzdeki ay nasip inşAllah olur 3. Denememiz de başarısız 4.çü aya giriyoruz bu ay yumurtlama kiti alicam ona göre ilşkiye giricem hayırlısı artık rabbim isteyen herkese nasip etsin inşAllah
Olur bakarım çok teşekkür ederimHayırlısı olsun canım.Adet bitimi iki günde bir ilişkiye gir
Yunurtlamayi da takip edersen yumurtlama olduğunu günü pes pese 3 gün ilişkiye gir
Instagramda eczaci var Yumurtlama testi gebelik testi bide sperm dışına akmasin diye jel satiyo Doğal zararı yok.Kendi uretimiymis bunlar
Hatta televizyona da cikti bi kac kez kadın
Yumurtlama testi yapanlar Yumurtlama gunumu diye msj da atıyor ona yardımcı oluyo kadın
Istersen ondan al testleri
Birgebenin gunlugu adresi