Hamilelik, Kanda pıhtılaşma ve Oksapar 6000

mformomdata

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2017
1.218
1.273
133
Kızlar 34 haftalık hamileyim. Kanda pıhtılaşma değerim 5321 çıktı doktorum Oksapar 6000 başladım. Aranızda benim gibi bu durumu yaşayan var mi biraz endişeliyim. Bi de iğne değilde içindeki sıvı canımı acıttı sizde de oluyor mu?
.
.
.

Son düzenleme:
Kızlar 34 haftalık hamileyim. Kanda pıhtılaşma değerim 5321 çıktı doktorum Oksapar 6000 başladım. Aranızda benim gibi bu durumu yaşayan var mi biraz endişeliyim. Bi de iğne değilde içindeki sıvı canımı acıttı sizde de oluyor mu?
Hiç endişelenme bende kullanıyorum ilk hamileliğimde doğuma kadar kullandim ve yine hamileyim yine kullanıyorum yakıyor iğne ama olsun sonu güzel öyle düşünün endişelenmeyin. Rabbim sağlıkla huzurla kucağınıza almayı nasip etsin

Hiç endişelenme bende kullanıyorum ilk hamileliğimde doğuma kadar kullandim ve yine hamileyim yine kullanıyorum yakıyor iğne ama olsun sonu güzel öyle düşünün endişelenmeyin. Rabbim sağlıkla huzurla kucağınıza almayı nasip etsin
Amin inşallah 🙇‍♂️ Sizce 5000 küsür değer çok mu yüksek peki tedirginim cidden

Amin inşallah 🙇‍♂️ Sizce 5000 küsür değer çok mu yüksek peki tedirginim cidden
Canım onu bilmiyorum benim tekrarlanan düşükler olduğu için pıhtılaşma olmamasına rağmen kullanıyorum sizde daha bu haftada başlamışsınız ve önceden tedbir alınmış endişelenmeyin doktorunuza güvenin

Back