Arkadaşlar içimin rahat etmesi için test yaptırmak istiyorum.. daha önce açtığım konu da demiştim ertesi gün hapı kullandım diye. Psikolojim bozuldu pişmanlık zaten ayrı birşey..İnternette herkes birşey yazmış kimi 6 günlük bile tespit edilir demiş.. Kimi adet geciksin ondan sonra demiş.. adetime 1 hafta var. Tarlusal aldım erken adet görmemi sağlar belki içim rahat eder diye.. Kasıklarım ağrıyor.. SÜrekli sarı koyu sarı bir akıntı geliyor. Hormonlarım bozulduğu için mi yoksa adet belirtisi mi hatta ve hatta hamilelik belirtisimi bilmiyorum. Burada yargılayacak arkadaşlar olduğunu bile bile derdime derman arıyorum. O da beklemek ve zamandan geçiyor.. Şimdi söyleyin bana dostlar.. Şuan 20 ekim üzerinden tam 9 gün geçti.. Kanda belli olmaz 9 gün, e bide döllenme birkaç gün sürüyormuş (en kötü ihtimali düşünüyorum..) bu haftasonu gidip özel bir yerde kan testi yaptırmayı planlıyorum. Yani 13-14 gün geçmiş olacak 20 ekimden.. Net olarak çıkar mı kan testinde yoksa 5 kasımdan sonraki haftasonu mu gideyim?
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
hamilelik kan testinde kaç günde belli olur?
- Konu Sahibi seda211
- Başlangıç Tarihi