Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet doktorunuza çalıştığınızı ve doğum iznine ayrılacağınızı söyleyin o evrağı düzenleyip veriyor zatenKızlar birsey sorucam ben çalışıyorum 29 haftalık hamileyim 32. Haftaya kadar çalışıcam sonra izne ayrılacağım izne ayrılınca o tarihte doktordan rapor mu yazdırmam lazım ?
32. Haftada doktor rapor yazıyorKızlar birsey sorucam ben çalışıyorum 29 haftalık hamileyim 32. Haftaya kadar çalışıcam sonra izne ayrılacağım izne ayrılınca o tarihte doktordan rapor mu yazdırmam lazım ?
Peki 6 aysa ücretli izne çıksam param yatar mı32. Haftada doktor rapor yazıyor
O raporu işyerıne verıyorsunuz
Onlarda muhasebeye verıyor
Muhasebecı raporu sgk sistemıne grıyor
Doğumdan önce 8 hafta
Doğumdan sonra 8 hafta izinlisiniz
Sonra işbaşı yapıyorsunuz
Muhasebe sgk ya haber verıyor, işçi işbası yaptı dıye..
10-15 gun sonrada doğum paranız ziraat bankasına yatıyor
Gule gule harcayın
32+0 da 37. haftaya kadar eger isterseniz calisabilir raporu alabilirsiniz. son 3 hafta zaten calisamazsiniz. ayrica ucretli izin yok ucrtsiz izne ayrilabilirsiniz maaş alamazsiniz.Peki 6 aysa ücretli izne çıksam param yatar mı
32. Haftadan sonra çalışmasam . Normal 16 hafta izinden sonra32+0 da 37. haftaya kadar eger isterseniz calisabilir raporu alabilirsiniz. son 3 hafta zaten calisamazsiniz. ayrica ucretli izin yok ucrtsiz izne ayrilabilirsiniz maaş alamazsiniz.
32. haftada izne ayrilirsan devletin sana verdigi 4 aylik iznin iki ayini zaten doguma kadar kullanmis oluyorsun dogumdan sonrada 2 ay izin var. yani devlet 4 ay izin veriyor ve maasini yatiriyor. ondan sonra karismiyor ucret almadsn izne ayrilabilirsin diyor32. Haftadan sonra çalışmasam . Normal 16 hafta izinden sonra
ücretsiz izine ayrılsam yine de para yatmış oluyor dimi
32. haftada izne ayrilirsan devletin sana verdigi 4 aylik iznin iki ayini zaten doguma kadar kullanmis oluyorsun dogumdan sonrada 2 ay izin var. yani devlet 4 ay izin veriyor ve maasini yatiriyor. ondan sonra karismiyor ucret almadsn izne ayrilabilirsin
Bunu bende merak ettim raporlu olduğumuz sürece her ay sgk yatırıyor mu yoksa 4 ay sonra toplu mu veriyorPeki toplu mu yatıyor para bilgin var mı
Kusura bakma ilk defa yaşadığım içi soruyorum
devlet kadrosunda misinizPeki toplu mu yatıyor para bilgin var mı
Kusura bakma ilk defa yaşadığım içi soruyorum
devldt kadrosundaysan aylik yatiyorBunu bende merak ettim raporlu olduğumuz sürece her ay sgk yatırıyor mu yoksa 4 ay sonra toplu mu veriyor
Ben hep karıştırıyorum. Burda bahsedilen 37. Hafta 36+6 mı 37+6 mı32+0 da 37. haftaya kadar eger isterseniz calisabilir raporu alabilirsiniz. son 3 hafta zaten calisamazsiniz. ayrica ucretli izin yok ucrtsiz izne ayrilabilirsiniz maaş alamazsiniz.
Özelde çalışıyorumdevlet kadrosunda misiniz
37+0Ben hep karıştırıyorum. Burda bahsedilen 37. Hafta 36+6 mı 37+6 mı
ozelin sartlarini bilmiyorunÖzelde çalışıyorum
İş yerinizde muhasebecinize her ay almak istediğinizi belirtirseniz raporunuzu her ay onay vermesi durumunda aylık alırsınız ücreti fakat bir şey söylemezseniz muhtemelen toplu yatar.Bunu bende merak ettim raporlu olduğumuz sürece her ay sgk yatırıyor mu yoksa 4 ay sonra toplu mu veriyor
bunun bilgisini vermeniz çok iyi oldu çok teşekkür ederimİş yerinizde muhasebecinize her ay almak istediğinizi belirtirseniz raporunuzu her ay onay vermesi durumunda aylık alırsınız ücreti fakat bir şey söylemezseniz muhtemelen toplu yatar.
Doğum pranız her turlu yatarPeki 6 aysa ücretli izne çıksam param yatar mı