• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelik ilk belirtilerimi ?? Lütfen yardımmm

Kedili0983

su yolunu bulur
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2014
3.915
4.814
248
kızlar ben bu derdim ile ilgili bir konu daha açtm ama malum site geldi gitti hep telefondan giriyordum burdan karıştırdım .. tekrar konu açmak istedim .. benim derdim tecrübesizlik ve sabırsızık .. ben geçen ay 24.temmuzda hastalandım daha sonra eşimle dr a gittik ve ben jinekolojik tüm muayenelerimi yaptırdım hiç bir sorun çıkmadı allaha şükür .. yumurtlama tarihimide 7 agustos olarak belirledi .. ben ağustosun 5 -6-7-8-10 ve 12 sinde eşimle ilişkiye girdim .. sorum ise 6 sından itibaren kasıklarımda sancı başladı dün ve bu gün diger günlere göre hafifledi .. son 4 gündür sol da sabitledi .. 2 gece önce uykumdan gögüs acısı ile uyandım gögüs uclarım aşırı hassastı .. birde utanarak söylüyorum ama aşırı bir gaz çıkarma var .. erken gebelik testi alığ yapmak istiyorum bir yandan da korkuyorum .birde özürdileyerek söylüyorum ama ben normalde adet görmeden 1-2 gün önce hafif ishal olurum .. Ağustosun 6.sından beri ishalim ama miden bulanmıyorum karnımdada ağrı yok sadece kasıklarımda yumurtalıklarım civarında ağdet sancısına benzer bir ağrı var .. ne olur hamileliğinin ilk günlerinde benimle benzer belirtiler yasayanlar var mı ?? biliyorum ayın 22 -24 arası adet olup olmamayı beklemem lazım ama mantık kalmadı bende :(

kızlar ben bu derdim ile ilgili bir konu daha açtm ama malum site geldi gitti hep telefondan giriyordum burdan karıştırdım .. tekrar konu açmak istedim .. benim derdim tecrübesizlik ve sabırsızık .. ben geçen ay 24.temmuzda hastalandım daha sonra eşimle dr a gittik ve ben jinekolojik tüm muayenelerimi yaptırdım hiç bir sorun çıkmadı allaha şükür .. yumurtlama tarihimide 7 agustos olarak belirledi .. ben ağustosun 5 -6-7-8-10 ve 12 sinde eşimle ilişkiye girdim .. sorum ise 6 sından itibaren kasıklarımda sancı başladı dün ve bu gün diger günlere göre hafifledi .. son 4 gündür sol da sabitledi .. 2 gece önce uykumdan gögüs acısı ile uyandım gögüs uclarım aşırı hassastı .. birde utanarak söylüyorum ama aşırı bir gaz çıkarma var .. erken gebelik testi alığ yapmak istiyorum bir yandan da korkuyorum .birde özürdileyerek söylüyorum ama ben normalde adet görmeden 1-2 gün önce hafif ishal olurum .. Ağustosun 6.sından beri ishalim ama miden bulanmıyorum karnımdada ağrı yok sadece kasıklarımda yumurtalıklarım civarında ağdet sancısına benzer bir ağrı var .. ne olur hamileliğinin ilk günlerinde benimle benzer belirtiler yasayanlar var mı ?? biliyorum ayın 22 -24 arası adet olup olmamayı beklemem lazım ama mantık kalmadı bende :KK43:

Canım daha erken evet öğrenebilmen için... Ama kendi yaşadıklarımı söylemem gerekirse yumurtlama dönemlerini zaten düzenli bir adet döngün varsa tahmin ediyorsun ve o günlerde ilişkiden sonra hafif bir sancı ya da ağrı olaibliyor yumurtalıklarında... Bu da yumurta döllenirken olabiliyormuş.. Bende de olmuştu... Bir de bir sonraki adet tarihime 3-5 gün kala göğüs hassasiyeti vardı dokunamıyordum bile bazen.. İnşallah gönlünden geçen olur canım..

Canım daha erken evet öğrenebilmen için... Ama kendi yaşadıklarımı söylemem gerekirse yumurtlama dönemlerini zaten düzenli bir adet döngün varsa tahmin ediyorsun ve o günlerde ilişkiden sonra hafif bir sancı ya da ağrı olaibliyor yumurtalıklarında... Bu da yumurta döllenirken olabiliyormuş.. Bende de olmuştu... Bir de bir sonraki adet tarihime 3-5 gün kala göğüs hassasiyeti vardı dokunamıyordum bile bazen.. İnşallah gönlünden geçen olur canım..

çok tesekkür ederim .. sancılar hafifledi ama devam ediyor gögüs hassasiyetide ara ara oluyor ama bunların hepsi adetime 4 gün kaldığı içinde olabilir .. bende dayanamadım prediktör erken gebelik testi aldım yapıcam sanırım bu gün:eek: ..sonuç negatif bile olsa 22 sinde hastalanmazsam tekrar test yaparım artık .. allah sağlıkla huzurla bebişinizi büyütmeyi nasip etsin ... :KK46::KK68:

canım bı kere her hamılelik farklı olur mesela ben tavuk severim ama iş yerinde yemeğe indim ve tabağımı çöpe döktüm resmen birde adetim gecikince mağlum... ama midem bir kez bulandı başım dönmedi bel ağrıları yaşamadım sadece tiroid bezlerim yükseldi ve 68-den 90 kilo doğuma gittim ama oğlum şu an 11 aylık 72 kiloyum yani aynı anne iki kez doğum yapsa bile ikinci gebelik 3. gebelik farklı oluyor ...

canım bı kere her hamılelik farklı olur mesela ben tavuk severim ama iş yerinde yemeğe indim ve tabağımı çöpe döktüm resmen birde adetim gecikince mağlum... ama midem bir kez bulandı başım dönmedi bel ağrıları yaşamadım sadece tiroid bezlerim yükseldi ve 68-den 90 kilo doğuma gittim ama oğlum şu an 11 aylık 72 kiloyum yani aynı anne iki kez doğum yapsa bile ikinci gebelik 3. gebelik farklı oluyor ...

cevap verdiğiniz için çok tesekkür ederim şimdi gördüm ... dün dayanamayıp erken gebelik testi yaptım predictor ün ve tek çizgiyi gördüm aldım azımın payını oturdum aşşağı :KK23:.. gerçi çevremdekiler henüz erken belkide hamişşin çıkmaz daha diyorlar adetime 2 gün kaldı .. bakalım olmazsa umudum eylül de :)

merhaba benim bugün adetimin 18. günü yumrtlama döneminde ilişkiye girdik ve kaç gündür bel ağrısı ve göğüslerimde hassasiyet hissediyorum...normalde adet döneminde bile hissetmezdim göğüs ağrısı ancak şimdi öyle bir agrı varki .arada da kaşınıyor...bu ağrıyı ilk ergenlik dönemine girerken göğüslerim oluşmaya başlamışken hissetmiştim yine aynı agrı...sizce bu belirtiler için çok mu erken

merhaba benim bugün adetimin 18. günü yumrtlama döneminde ilişkiye girdik ve kaç gündür bel ağrısı ve göğüslerimde hassasiyet hissediyorum...normalde adet döneminde bile hissetmezdim göğüs ağrısı ancak şimdi öyle bir agrı varki .arada da kaşınıyor...bu ağrıyı ilk ergenlik dönemine girerken göğüslerim oluşmaya başlamışken hissetmiştim yine aynı agrı...sizce bu belirtiler için çok mu erken

Benim de adetime 5-6 gün kala vardı bu belirtiler.. Yine de erken biraz sabırla bekleyin Rabbim gönlünüze göre versin inşallah...

Merhaba, henüz erken ama hamilelik sadece mide bulantısı,baş dönmesi gibi belirtilerden ibaret değil, benim öyle sancılarım oluyordu ki hem kasık bölgemde hem de belimde, hamile olabileceğime imkan vermemiştim, test yapmaya tenezzül bile etmedim. Eşimin ısrarı üzerine yaptığımda hamile olduğumu anladım.göğüslerde aşırı hassasiyet olması,dolgunlaşması, sabahları iştahsızlık, bazı gıdaların kokusuna hassasiyet, bazı gıdalara aşırı düşkünlük, kasık ve bel ağrısı benim gebeliğimin belirtileriydi.

Benim de adetidaha6 gün kala vardı bu belirtiler.. Yine de erken biraz sabırla bekleyin Rabbim gönlünüze göre versin inşallah...
Amin insallah ..ahh o sabretmeyi bir bilsek zaten ☺ benim adetime daha 9 gun var.dediginiz gibi daha cok erken

Merhaba, henüz erken ama hamilelik sadece mide bulantısı,baş dönmesi gibi belirtilerden ibaret değil, benim öyle sancılarım oluyordu ki hem kasık bölgemde hem de belimde, hamile olabileceğime imkan vermemiştim, test yapmaya tenezzül bile etmedim. Eşimin ısrarı üzerine yaptığımda hamile olduğumu anladım.göğüslerde aşırı hassasiyet olması,dolgunlaşması, sabahları iştahsızlık, bazı gıdaların kokusuna hassasiyet, bazı gıdalara aşırı düşkünlük, kasık ve bel ağrısı benim gebeliğimin belirtileriydi.

Kokulara hassasiyet bende evlendikten sonra baslamisti simdi o yuzden cok fark edemiyorum.ama sanki istahim acildi eskiden canim cekince usenir yemezdim simdi yapip yiyorum☺belkide hersey psikolojiktir bilemiyorum.bu ikinci bebek denememiz bundan oncekinde hic boyle seyler yasamadim hamile degilim diyordum kendi kendimede zaten.hamile olmadigimida adetle anlamistim ama bu ay farkli hissediyorum belkide kendimi buna inandirmisimdir bunu bekleyip gorecegiz artik..paylasiminiz icin tesekkurler

söylemesi kolay ama kızlar sabırlı olun bekledikçe süreyi uzatıyorsunuz insan psikolojik olarak belirti yaşamaya başlıyor,inanın kendi haline bırakınca daha rahat oluyor.bizim 4.ayımız da oldu ve hiç bir belirti yoktu adetim 2 gün gecikince test yaptım sonucu aldım.göğüs ağrıları sonradan oluyor ztn 8.haftadan sonra dayanılamayacak kdr düşünün.
Allah isteyen herkese versin aratmasın yarabbim:KK68:

cevap verdiğiniz için çok tesekkür ederim şimdi gördüm ... dün dayanamayıp erken gebelik testi yaptım predictor ün ve tek çizgiyi gördüm aldım azımın payını oturdum aşşağı :KK23:.. gerçi çevremdekiler henüz erken belkide hamişşin çıkmaz daha diyorlar adetime 2 gün kaldı .. bakalım olmazsa umudum eylül de :)
canım ben de senin gbi erken yaptım testi negatif çıktı adetimi yedi gün geçtikten sonra tekrar yaptım pozitif:nazar: ki çöpe atarken farkettim ertesi sabah doktora gittim poztif çıktı. ben yumurtlama günümü hesapladım ama işimi şansa bırakmak istemediğim için adet bitimi hergün eşimle birlikte oldum. sonuç 6 haftalık hamileyim. belirtilere gelince benim de ilk önce sol kasığım da iğne batmadı şeklinde sancılarla başladı aşırı halsizlik ve çok yogun,gaz ve aşırı sinirlilik belirtilerim vardı. inşallah tez vakitte bebeğine kavuşursun.

canım ben de senin gbi erken yaptım testi negatif çıktı adetimi yedi gün geçtikten sonra tekrar yaptım pozitif:nazar: ki çöpe atarken farkettim ertesi sabah doktora gittim poztif çıktı. ben yumurtlama günümü hesapladım ama işimi şansa bırakmak istemediğim için adet bitimi hergün eşimle birlikte oldum. sonuç 6 haftalık hamileyim. belirtilere gelince benim de ilk önce sol kasığım da iğne batmadı şeklinde sancılarla başladı aşırı halsizlik ve çok yogun,gaz ve aşırı sinirlilik belirtilerim vardı. inşallah tez vakitte bebeğine kavuşursun.
Çok sevindim Allah sağlıkla huzurla kucağınıza almayı nasib etsin ne yazıkki ben hastalandım bu ay ovulasyon testine başladım çift çizgiyi gördüm değerlendirdik 2 gün bakalım bu ay 24 Eylül'de hastalanmazsam test yapıcam

Çok sevindim Allah sağlıkla huzurla kucağınıza almayı nasib etsin ne yazıkki ben hastalandım bu ay ovulasyon testine başladım çift çizgiyi gördüm değerlendirdik 2 gün bakalım bu ay 24 Eylül'de hastalanmazsam test yapıcam

aminnn inşallah:nazar: inşallah sende bu ay alırsın güzel haberi bekleyenler için çok dua ediyorum :KK16:

Adetime 2 gün var bugün erken gebelik testi aldım yaptım negatif çıktı :( ara ara kasik ağrılarım oluyo migde bulantilarim göz kararmalarim kokulara karşı hassasiyetim ama goguslerimde öyle feci sancı ağrı yok aciyolar ama şiddetli değil bide popom büyüdü sanki gobegimde şiş duruyo bazen içinde cekilmeler oluyo sanki :( neyse anne olmayı çok istiyorum ama şu negatif sonuçlar yüzünden moralim çok bozuluyo sizce tekrar test yapmalimiyim :(

Back