- 30 Haziran 2014
- 3.915
- 4.814
- 248
- Konu Sahibi Kedili0983
kızlar ben bu derdim ile ilgili bir konu daha açtm ama malum site geldi gitti hep telefondan giriyordum burdan karıştırdım .. tekrar konu açmak istedim .. benim derdim tecrübesizlik ve sabırsızık .. ben geçen ay 24.temmuzda hastalandım daha sonra eşimle dr a gittik ve ben jinekolojik tüm muayenelerimi yaptırdım hiç bir sorun çıkmadı allaha şükür .. yumurtlama tarihimide 7 agustos olarak belirledi .. ben ağustosun 5 -6-7-8-10 ve 12 sinde eşimle ilişkiye girdim .. sorum ise 6 sından itibaren kasıklarımda sancı başladı dün ve bu gün diger günlere göre hafifledi .. son 4 gündür sol da sabitledi .. 2 gece önce uykumdan gögüs acısı ile uyandım gögüs uclarım aşırı hassastı .. birde utanarak söylüyorum ama aşırı bir gaz çıkarma var .. erken gebelik testi alığ yapmak istiyorum bir yandan da korkuyorum .birde özürdileyerek söylüyorum ama ben normalde adet görmeden 1-2 gün önce hafif ishal olurum .. Ağustosun 6.sından beri ishalim ama miden bulanmıyorum karnımdada ağrı yok sadece kasıklarımda yumurtalıklarım civarında ağdet sancısına benzer bir ağrı var .. ne olur hamileliğinin ilk günlerinde benimle benzer belirtiler yasayanlar var mı ?? biliyorum ayın 22 -24 arası adet olup olmamayı beklemem lazım ama mantık kalmadı bende