- 1 Ocak 2020
- 23
- 12
- 3
- 26
- Konu Sahibi Leylanur09
-
Benim de adetime 6 gün kala aynen böyle oldu. Yerleşme kanamasıymış. Lekelenmeden 3 gün sonra idrar testi silik şekilde pozitif çıktı.Merhaba arkadaşlar 2 aylık evliyim. Aralık 26 ayında ovülasyon günümde eşimle birlikte olduk. Bir kaç gün sonra bende duygu degisimleri surekli aglama ısteği. Belimde şiddetli ara ara gelip giden ağrımalar başladı. Sanki regl olacağım gibi bir bel ağrısı. Gögüsümde de ağrılar hafif hafif oluyordu. Bugün ise kahverengi 3 4 damla lekelenme geldi. Adetime 6 gün var bu lekelenme ilk defa başıma geldi. Adet oldum sanıp ped koydum ama devamı yok. Belim ara sırs ağrımaya devam ediyor. Sizce bu belirtiler gebelikle alakalı olabilir mi?
Çok yüksek ihtimal. İnşallah hamilesindir.Merhaba arkadaşlar 2 aylık evliyim. Aralık 26 ayında ovülasyon günümde eşimle birlikte olduk. Bir kaç gün sonra bende duygu degisimleri surekli aglama ısteği. Belimde şiddetli ara ara gelip giden ağrımalar başladı. Sanki regl olacağım gibi bir bel ağrısı. Gögüsümde de ağrılar hafif hafif oluyordu. Bugün ise kahverengi 3 4 damla lekelenme geldi. Adetime 6 gün var bu lekelenme ilk defa başıma geldi. Adet oldum sanıp ped koydum ama devamı yok. Belim ara sırs ağrımaya devam ediyor. Sizce bu belirtiler gebelikle alakalı olabilir mi?
Yaaa allah analı babalı büyütsün insallahBenim de adetime 6 gün kala aynen böyle oldu. Yerleşme kanamasıymış. Lekelenmeden 3 gün sonra idrar testi silik şekilde pozitif çıktı.
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin insallahBenimde adetten 4 gün önce lekelemem oldu sonra açık pembe geldi ped koydum gelen giden yoktu.battan birgün sonra testim kopkoyu cikmisti
Dediginiz gibi gecikmesini beklicem allah bebeğinizi analı babalı büyütmeyi nasip etsinBu belirtiler yanıltıcı olabiliyor bazen diyecektim ki kanamanız olmuş belki yerleşme kanamasıdırherkeste olmuyor yerleşme kanaması bende olmamıştı o yüzden geç farkettim adetimde normalde düzensiz olduğu için. Bence evde idrar testi yapmak için adetinizin gecikmesini bekleyin tabi sabredemez insan ama en azından daha doğru sonuç alırsınız
İnşallahÇok yüksek ihtimal. İnşallah hamilesindir.
Gecikirseniz test yapinMerhaba arkadaşlar 2 aylık evliyim. Aralık 26 ayında ovülasyon günümde eşimle birlikte olduk. Bir kaç gün sonra bende duygu degisimleri surekli aglama ısteği. Belimde şiddetli ara ara gelip giden ağrımalar başladı. Sanki regl olacağım gibi bir bel ağrısı. Gögüsümde de ağrılar hafif hafif oluyordu. Bugün ise kahverengi 3 4 damla lekelenme geldi. Adetime 6 gün var bu lekelenme ilk defa başıma geldi. Adet oldum sanıp ped koydum ama devamı yok. Belim ara sırs ağrımaya devam ediyor. Sizce bu belirtiler gebelikle alakalı olabilir mi?
Sağol canım âmin.darisi başına.benim şuan kucağımda oğlum 1,5aylik çok şükürAllah analı babalı büyütmeyi nasip etsin insallahbenim daha 6 günüm var ama bel agrım çoğaldı
Amin inşallah sizde hamilesinizdir ki öyle görünüyorDediginiz gibi gecikmesini beklicem allah bebeğinizi analı babalı büyütmeyi nasip etsin
İnşallah gecikirimGecikirseniz test yapin
Hamilelerin duası kabul olurmuş lütfen dua edin benim içinAmin inşallah sizde hamilesinizdir ki öyle görünüyor
Ayyy ne kadar tatlıdır oSağol canım âmin.darisi başına.benim şuan kucağımda oğlum 1,5aylik çok şükür
İnşallah canım edicemHamilelerin duası kabul olurmuş lütfen dua edin benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?