- 25 Mart 2017
- 344
- 141
- 103
- 36
- Konu Sahibi Mavi mavi1
Kizlar Hamileyken cok antibiyotik kullanan var mi. Bu 4. Olacak benim daha once dis ve idrar yolu enfeksiyonu icin kullanmistim. Su an 31. Haftadayim tesekkurler.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 13+0 ım simdiden 1 kutu antibiyotik bitti idrar yolu enfeksiyonu için ki o kadar dikkat ettigim halde oldum. Yapacak bisey yok Enfeksiyonun ilerlemesi bebekler icin daha tehlikeli hamilelikte sakincasi olmayan ilaclari veriyor sonucta doktorlar boyle dusunmek istiyorum. 31. Haftaya kadar nasil ilerleriz bilmemKizlar Hamileyken cok antibiyotik kullanan var mi. Bu 4. Olacak benim daha once dis ve idrar yolu enfeksiyonu icin kullanmistim. Su an 31. Haftadayim tesekkurler.
Aldim.m3cbur kullanicam.ilaclari ama nasil huzursuzum tahmin edersiniz.Ben 13+0 ım simdiden 1 kutu antibiyotik bitti idrar yolu enfeksiyonu için ki o kadar dikkat ettigim halde oldum. Yapacak bisey yok Enfeksiyonun ilerlemesi bebekler icin daha tehlikeli hamilelikte sakincasi olmayan ilaclari veriyor sonucta doktorlar boyle dusunmek istiyorum. 31. Haftaya kadar nasil ilerleriz bilmem
Bende çok antibiyotik kullandım hamilelikte sonu kötü oldu karaciğer enzimlerimi yükseltti idrar kültüründe üreme yoksa antibiyotik kullanmayınKizlar Hamileyken cok antibiyotik kullanan var mi. Bu 4. Olacak benim daha once dis ve idrar yolu enfeksiyonu icin kullanmistim. Su an 31. Haftadayim tesekkurler.
Evet kullanımı zararlı olabilir ama kullanılmaması durumunda zararı daha cok olur enfeksiyondaKizlar Hamileyken cok antibiyotik kullanan var mi. Bu 4. Olacak benim daha once dis ve idrar yolu enfeksiyonu icin kullanmistim. Su an 31. Haftadayim tesekkurler.
Ben ilaç olarak değil iğne olarak kullandım. 2 defa 6 taneden 12 iğne. Biri 12. haftada biri 23. doktorum nedense ilaç vermedi. Hep iğne verdi.Kizlar Hamileyken cok antibiyotik kullanan var mi. Bu 4. Olacak benim daha once dis ve idrar yolu enfeksiyonu icin kullanmistim. Su an 31. Haftadayim tesekkurler.
Günde kaçtane içmiştiniz. Beni adı bile korkutuyor ama verdi ilaç doktor. Ya trioit için günde yarım içiyordum şimdi 2 günde yarım içecem. Günde 2 antibiyotik 200 mg 3 kere de progestan verdi buda biraz beni endişelendiriyor yemekten çok ilaç içiyorumBen hamilelik basinda bir kutu içmek zorunda kalmistim. Aynen idrar yolu enfeksyonundan. Kizima hiçbirsey olmadi. Endise etme canim. Doktoruna güven.
Günde kaçtane içmiştiniz. Beni adı bile korkutuyor ama verdi ilaç doktor. Ya trioit için günde yarım içiyordum şimdi 2 günde yarım içecem. Günde 2 antibiyotik 200 mg 3 kere de progestan verdi buda biraz beni endişelendiriyor yemekten çok ilaç içiyorum
Trioti doktor düşürdü 2 günde bire zaten önceden hergün yarım içiyordum dün değerlere baktı artık 2 günde bir yarım iç dedi. Antibiyotik biraz korkuttu daha doğrusu çevremdeki biri korkuttu ondan içime kurt düştü ama haklısınız sonuöta doktor yazmış bir bildiği vardırHatirlamiyorum, ama lütfen doktorun söylediklerine göre davran. Hele antibiyotik öyle kafana göre ayarlayamazsin. Yoksa etkisi olmaz ve daha agir bir sekilde hasta olursun, daha agir antibiyotikler alman gerekli olacak çünkü o bakteriler antibiyotige karsi bagisikliklari olur.
Günde 2 antibiyotik bana normal geliyor bu arada. Tiroid ilacinida doktora sor, 2 gûnde 1 içersen ne olur diye. Cocugunu koruyacagin diye tam tersi hareket etme canim.
Trioti doktor düşürdü 2 günde bire zaten önceden hergün yarım içiyordum dün değerlere baktı artık 2 günde bir yarım iç dedi. Antibiyotik biraz korkuttu daha doğrusu çevremdeki biri korkuttu ondan içime kurt düştü ama haklısınız sonuöta doktor yazmış bir bildiği vardır
Doğru diyorsunuz teşekkür ederim cevaplama uz için devam ediyorın doktorun dediği gibi ama Bira daha rahatladımCevreni dinleme. Bu antibiotigin hamileler için versyonuda var. Doktor heralde kötülügüne birsey yazmaz canim. Gerekli ki yaziyor. Kafana göre alirsan dahada kötü olabilir hersey. Içini ferah tut, hiçbirsey olmaz.