- Konu Sahibi registrationstep2
Merhaba. Ben 23 yasindayim, hala kızım. Nışanlımla tam bir cinsel birliktelikte hıç bulunmadık,onun da hiç bir zaman boşalması söz konusu olmadı. Dedigim gibi hic o bolge icerisinde temas olmadi. Fakat interette okudugum kadariyla bosalma asamasindan once gelen sivilarda da sperm olma ihtimali olabiliyormus nadiren de olsa.ama dedigim gibi sadece etrafina degdi, ve o sivi dahi olsa, yani bosalma sivisi olmayan sivi, icine temas etmedi, ama acaba bi damla bile olsa kacmis olabilir mi, ve bu hamilelige neden olabilir mi diye dusundum. Bu arada en son adetim 26 ekimde olmustu 5 kasim gibi de sonlanmisti, normalde hep duzenli olur adet gunum her ayin 25-26sinda, yani bu ay bi 12-13 gun gecikti. Ben eczanelerde satilan testlerden yapmayi dusundum fakat dogruluguna guvenemedim. Doktora gittim, fakat bundan bahsetmeye cekindim sadece adetimin gecikmesinden bahsettim, gebelik ihtimalim olmadigini soyledim, nasilsa ultrasonda belli olur varsa da diye. Doktor bakti, sadece "polikistik over" oldugunu soyledi, ve hormon tahlili yapacagini soyledi, test sonuclari persembe cikacak. Doktorun gebeligi sirf ben soylemedigim icin farketmemis olma ihtimali var mi, polikistik overi '6 bucuk haftalik' gebelikle karistirmis olma ihtimali var mi? Korkuyorum((