• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamılelık ıhtımalım var mı:(

registrationstep2

Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2013
2
0
16
34
Balıkesir
Merhaba. Ben 23 yasindayim, hala kızım. Nışanlımla tam bir cinsel birliktelikte hıç bulunmadık,onun da hiç bir zaman boşalması söz konusu olmadı. Dedigim gibi hic o bolge icerisinde temas olmadi. Fakat interette okudugum kadariyla bosalma asamasindan once gelen sivilarda da sperm olma ihtimali olabiliyormus nadiren de olsa.ama dedigim gibi sadece etrafina degdi, ve o sivi dahi olsa, yani bosalma sivisi olmayan sivi, icine temas etmedi, ama acaba bi damla bile olsa kacmis olabilir mi, ve bu hamilelige neden olabilir mi diye dusundum. Bu arada en son adetim 26 ekimde olmustu 5 kasim gibi de sonlanmisti, normalde hep duzenli olur adet gunum her ayin 25-26sinda, yani bu ay bi 12-13 gun gecikti. Ben eczanelerde satilan testlerden yapmayi dusundum fakat dogruluguna guvenemedim. Doktora gittim, fakat bundan bahsetmeye cekindim:( sadece adetimin gecikmesinden bahsettim, gebelik ihtimalim olmadigini soyledim, nasilsa ultrasonda belli olur varsa da diye. Doktor bakti, sadece "polikistik over" oldugunu soyledi, ve hormon tahlili yapacagini soyledi, test sonuclari persembe cikacak. Doktorun gebeligi sirf ben soylemedigim icin farketmemis olma ihtimali var mi, polikistik overi '6 bucuk haftalik' gebelikle karistirmis olma ihtimali var mi? Korkuyorum:(((

bakire misin yani onu anlamadım ? bakireysen korkma da doktora bahsetmemen kötü olmuş. en iyisi doktoruna herseyi bastan anlat. ve adetin de 12-13 gün geçmiş yani olabilir gibime geliyoo :S

Polikistik over olduğunu söylemiş belki de bu yüzden adet düzenin bozuldu pco hamilelikle karıştırılmaz diye düşünüyorum çünkü pco çok sayıda kist demek hamilelik olsa söylerdi ben sanmıyorum hamile olucağını ama yine de doktora herşeyi anlat

ben aylardır tek damla bile ziyan olmasın diye,saatlerce kalçamda yastık öyle bekliyorum,üstelik pco vs hiçbir sorunum yokken,ama olmuyor...merak etme kesinlikle hamile değilsin.......

evlenmeden önce benimde aynı şekilde olurdu adetim 1 ay gelmediği olurdu kistten dolayı hamile değilsindir ve şuanda psikolojik olarak kendini strese sokuyorsundur hamile değilsindir olsa dr mutlaka söylerdi.... 3 4 ay öncesine kadar adetim geçiktiğinde inş. hamilemiyim diye düşünerek test alıp yaptığım gün regli oluyorum :((( kendini rahatlatmak için bir test alıp yap derim ben için rahatlarsa adet olucaksındır

Merhaba. Ben 23 yasindayim, hala kızım. Nışanlımla tam bir cinsel birliktelikte hıç bulunmadık,onun da hiç bir zaman boşalması söz konusu olmadı. Dedigim gibi hic o bolge icerisinde temas olmadi. Fakat interette okudugum kadariyla bosalma asamasindan once gelen sivilarda da sperm olma ihtimali olabiliyormus nadiren de olsa.ama dedigim gibi sadece etrafina degdi, ve o sivi dahi olsa, yani bosalma sivisi olmayan sivi, icine temas etmedi, ama acaba bi damla bile olsa kacmis olabilir mi, ve bu hamilelige neden olabilir mi diye dusundum. Bu arada en son adetim 26 ekimde olmustu 5 kasim gibi de sonlanmisti, normalde hep duzenli olur adet gunum her ayin 25-26sinda, yani bu ay bi 12-13 gun gecikti. Ben eczanelerde satilan testlerden yapmayi dusundum fakat dogruluguna guvenemedim. Doktora gittim, fakat bundan bahsetmeye cekindim:( sadece adetimin gecikmesinden bahsettim, gebelik ihtimalim olmadigini soyledim, nasilsa ultrasonda belli olur varsa da diye. Doktor bakti, sadece "polikistik over" oldugunu soyledi, ve hormon tahlili yapacagini soyledi, test sonuclari persembe cikacak. Doktorun gebeligi sirf ben soylemedigim icin farketmemis olma ihtimali var mi, polikistik overi '6 bucuk haftalik' gebelikle karistirmis olma ihtimali var mi? Korkuyorum:(((

Hem bakiresinn hem sperm olayi yok hem kenarkarina sadece sivi bulasmis hamilemiyim diyosn arkadasm kendi kendini strese sokma senin kist sadece burda kadin olup spermi en kucuk noktasına kadar icinde tasiyip hamile kalamayanlar var oyle diziler de filmler de gördüğün gibi kolay is degil hamile kalmak!

$fotoğraf0970_001_001.jpg

kızlar adetim 4 gün gecikti test yaptım soncu byle ikinci çizgi hafif belli yorumlarmısınız:):):)

yaa benim sorunum 1.5 sene önce spirail taktırdım bugün giitim kaymış spirailim rahim agzına bu ayda gebelik yok adet oldum ama adetten sonra iki kere ilişki olduu önumuzdeki ay hamilelik olabilirmii???

Back