Hamilelik ihtimalim var mı?

mermaid2608

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2015
2.860
2.429
133
43
Ovülasyon testi ile 23-24 nisan tarihlerini değerlendirdik. 23-24 nisanda yumurtlama çizgisi oldukça koyuydu. 25 nisanda silikleşmeye başladı. Dün yani 10. Gün kan tahlili yaptırdım. Negatif. Çıkmamış olma ihtimali var mı? Yumurta 25 nisanda çatlasa, spermlerde 48 saat canlı kalabiliyormuş ya. Bir ihtimal daha var mı yoksa adet için psikolojimi hazırlayayım mı?

Adete hazirlarsan kendini hamileligine hazirladigindan daha kolay atlatirsin

Erken daha biraz bekle ben o hamilelik bilincindeyken halı yikadim o kadar yani. Çünkü oluruna bırakınca oluyor

Aslında acaba hamile miyim diye bazı şeyleri yapmıyorum. Maydanoz yemiyorum, bisiklete binmiyorum. Hani kesinse bunları yapıcam
Hamileysenizde bunları yapabilirsiniz
Maydanozu tutup bir bağ yemedikten sonra zararı yok. Keza bisiklete binmeninde. Doktordan dinlediklerim bunlar, kendi fikrim değil onu da belirteyim.
Sağlıklı bir gebelikse her şekilde tutunuyor zaten.
Hamileliğimi öğrenmeden hemen önce çalışıyordum çok yoğun döneme denk gelmiştik yeri geliyordu koştura koştura 2-3 kat merdiven inip çıktım şükür birşeyde olmadı.
Diğer soruya gelirsek 12. Günden sonra daha net olur. 10. Gün erken olmuş olabilir.
Akışına bırakın çok düşünmek olumsuz etkiliyor. Sorun olmamasına rağmen 13 ay beklemiş kendimden naçizane bir tavsiye sadece :)

Dediğiniz çok doğru ama ben de işin suyunu çıkarma durumu var. Şu halde bile günlük 20000 adım yürüyüş yapıyorum. Deli gibi koşu bandı kullanıyorum. Normalde maydanoz suyunu blenderdan geçirip içerim. Ödem atıcı bitki çayları tüketirim. Yani benim alışkanlıklarım normal insan sınırlarından bir tık değişik. Bu yüzden tedirgin oluyorum

Bunlar normal alışkanlıklar değil dediğiniz gibi. Yürüyüş neyse de ödem attırıcı bitki çayları sıkıntı olabilir. Belki döllenmiş olan yumurtanın rahimde tutunmasını engelleyebilir.
Zayıflamaya mı çalışıyorsunuz?
Öyleyse erteleyin bence..
Yada en azından maydanoz suyu-bitki Çaylarına ara verin:)

İdeal kilomu korumaya çalışıyorum. Yemekk ve abur cubur bağımlısı olunca spor yapmak zorunda kalıyorum. Şekerli gıdalarda ödem yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…