• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik ihtimalim nedir? Lütfen yardımcı olun..

asyakaleli

Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2018
2
0
16
32

Öncelikle resim için kusuruma bakmayın. Ne yapacağımı şaşırdım. Adetim düzenlidr bu ay sadece 1 gün koyu kahve ve soluk bir lekelenmem oldu. 6 günden az sürmeyen döngüm 1 günde olur olmaz sonlandı. Bugün 5.günüm. Test yaptırdım 5 ten aşağı sonuç verdi. Bu akşam böyle bir leke gördüm. Neler oluypr ? Yardımcı olun..Gebelik istiyorum ihtimali varmı değilse nedir

Eklentiler

• B70D0705-ADDB-4962-9207-88A11B1333CB.jpeg
    B70D0705-ADDB-4962-9207-88A11B1333CB.jpeg
    83,7 KB · Görüntüleme: 112
Son düzenleme:
Yerlesme kanamasina benziyor. Google'dan yazip gosellere bakarsan bir cok bayan ayni bu sekilde fotolar yuklemis seninkide onlara benziyor. Adet gunu yada bir kac gun oncesinde de olabiliyormus hakkinda hayirlisi olsun

Mevsimsel geçiş deniyor bu ay en çok duyduğum şey ‘kahve rengi lekelenmem var yerleşme kanaması olup hamile olabilirmiyim’ bende dağil 😂 mevsimler arkadaşım

Kız Allah seni :) Arkadaşların dediği gibi yerleşme kanaması olabilir, ama burdan teşhis koyamıyoruz keşke koyabilsek. Ama şunu biliyorum canım geç döllenme dedigimiz olayda kanda da cıkmayabiliyormus, yani benim doktorum kan vereceğim dedigimde gecikince gel derdi hep. Alırdı ama gecikirsen gel derdi.

Back