Teşekkürler yorumunuz için sperm yok evt ama zevk suyunda da sperm bulunuyor beni korkutan buOrtada sperm yok ki nasıl dölleyecek de hamile kalacaksınız? Öyle eldendi ne bileyim temaslaydı olacak şey değil. İnsan da robot değil keza senelerce aynı gün regl olmayabiliyoruz, havalardan olabilir
Milyonlarca sperm içe boşalmada bile dölleyemiyor senelerce uğraşıyor insanlar. Prezervatif üstünden zevk suyundaki 3-5 sperm vajinayı bulacak girecek de yumurtaya kavuşacak :)) imkansızTeşekkürler yorumunuz için sperm yok evt ama zevk suyunda da sperm bulunuyor beni korkutan bu
Malesef ki çok stresli bir şey lütfen gülmeyinAy delirecem
Anal ilişki yaşadık denediniz mi.brnmi anlamadım anal ilişkide nasıl hamilelik bekliyorsunuzMalesef ki çok stresli bir şey lütfen gülmeyin
Yaşadığım şeyleri söyledim sadece anal olmadı bir de sürtünme vardı ama prezervatif de vardı.Prezervatifte bir sıkıntı yok hatırladığım kadarıyla ben de elden zevk suyu vajinama temas etmiş midir diye düşündüm çünkü adetim hiç gecikmez ama malesef gecikme yaşıyorumAnal ilişki yaşadık denediniz mi.brnmi anlamadım anal ilişkide nasıl hamilelik bekliyorsunuz
Hamile kalmak okadar kolay birsry değil merak etmeyin.stres yapmışsınız ve panik olmuşsunuz bu yüzden adet gecikmistir.Yaşadığım şeyleri söyledim sadece anal olmadı bir de sürtünme vardı ama prezervatif de vardı.Prezervatifte bir sıkıntı yok hatırladığım kadarıyla ben de elden zevk suyu vajinama temas etmiş midir diye düşündüm çünkü adetim hiç gecikmez ama malesef gecikme yaşıyorum
Ama imkansıza oynuyorsunMalesef ki çok stresli bir şey lütfen gülmeyin
Evet doğru diyor olabilirsiniz ama adetim hiç gecikmezdi bu yaşıma kadar üç gündür göğsümdeki ağrı da yok bugün son adet gününden beri 34.gün o yüzden çok korkuyorumAma imkansıza oynuyorsun
Bu ay çok ilaç kullandın mi benim 1 gün bile gecikmez geçen ay 8 gün gecikti hastalıklar ilaçlar stres hepsi etkiliyorEvet doğru diyor olabilirsiniz ama adetim hiç gecikmezdi bu yaşıma kadar üç gündür göğsümdeki ağrı da yok bugün son adet gününden beri 34.gün o yüzden çok korkuyorum
Yok ilaç da kullanmamıştım hiçBu ay çok ilaç kullandın mi benim 1 gün bile gecikmez geçen ay 8 gün gecikti hastalıklar ilaçlar stres hepsi etkiliyor
Bir hamilelik testi yap rahatlarsın olmadığını görünce havalar garip ilerliyor o bile geciktiriyoYok ilaç da kullanmamıştım hiç
Teşekkür ederim ilginiz için kan testi yaptırıcam inşallah iki güneBir hamilelik testi yap rahatlarsın olmadığını görünce havalar garip ilerliyor o bile geciktiriyo
Rica ederim ama lütfen anal beraberlik yaşamayın partnerinizi çok sevseniz bile yapmayın sağlığını düşün o kadar zararlı ki içe boşalma olmasa bile ilerde dışkı kaçırma ve genişlemeye bağlı enfeksiyon hastalıkları meydana geliyorTeşekkür ederim ilginiz için kan testi yaptırıcam inşallah iki güne