Hamilelik ihtimali olabilir mi?

goncadtet

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2023
23
0
24
Merhabalar. Bu konularda bilgisi olanlara bir sorum olacak. Partnerimle prezervatif varken sürtünmeli ve anal bir ilişki yaşadık bundan yaklaşık 18 gün önce. Normalde adetlerim en geç 32 günde gelir. Ve gelmeden 4 5 gün önce göğüste ağrı olur biraz karında da olur. Cuma akşamı göğsümde ağrı oluştu ve reglime 3 gün vardı o zaman.Bu kadar geç başladığı için belirtim korkmaya başlamıştım. Bu arada bir önceki adetim 10 nisandı. Şu an 33.gün ve dünden beri göğüsteki ağrım kayboldu ama hala adetim yok. Normalde prezervatif kullanfığımız için endişelenmemek için telkin ediyorum kendimi. Çünkü boşalma olana dek prezervatifi çıkarmadık. Ve bunlar olmadan önce hep ellerimizi sildim. Ona rağmen ya elinde bi şey kaldıysa ve vulvayla temas ettiyse diye korkuyorum. Buna benzer bir durum yaşayan olduysa oaylaşabilir mi?

Ortada sperm yok ki nasıl dölleyecek de hamile kalacaksınız? Öyle eldendi ne bileyim temaslaydı olacak şey değil. İnsan da robot değil keza senelerce aynı gün regl olmayabiliyoruz, havalardan olabilir
Teşekkürler yorumunuz için sperm yok evt ama zevk suyunda da sperm bulunuyor beni korkutan bu

Teşekkürler yorumunuz için sperm yok evt ama zevk suyunda da sperm bulunuyor beni korkutan bu
Milyonlarca sperm içe boşalmada bile dölleyemiyor senelerce uğraşıyor insanlar. Prezervatif üstünden zevk suyundaki 3-5 sperm vajinayı bulacak girecek de yumurtaya kavuşacak :)) imkansız

Anal ilişki yaşadık denediniz mi.brnmi anlamadım anal ilişkide nasıl hamilelik bekliyorsunuz
Yaşadığım şeyleri söyledim sadece anal olmadı bir de sürtünme vardı ama prezervatif de vardı.Prezervatifte bir sıkıntı yok hatırladığım kadarıyla ben de elden zevk suyu vajinama temas etmiş midir diye düşündüm çünkü adetim hiç gecikmez ama malesef gecikme yaşıyorum

Yaşadığım şeyleri söyledim sadece anal olmadı bir de sürtünme vardı ama prezervatif de vardı.Prezervatifte bir sıkıntı yok hatırladığım kadarıyla ben de elden zevk suyu vajinama temas etmiş midir diye düşündüm çünkü adetim hiç gecikmez ama malesef gecikme yaşıyorum
Hamile kalmak okadar kolay birsry değil merak etmeyin.stres yapmışsınız ve panik olmuşsunuz bu yüzden adet gecikmistir.

Evet doğru diyor olabilirsiniz ama adetim hiç gecikmezdi bu yaşıma kadar üç gündür göğsümdeki ağrı da yok bugün son adet gününden beri 34.gün o yüzden çok korkuyorum
Bu ay çok ilaç kullandın mi benim 1 gün bile gecikmez geçen ay 8 gün gecikti hastalıklar ilaçlar stres hepsi etkiliyor

Teşekkür ederim ilginiz için kan testi yaptırıcam inşallah iki güne
Rica ederim ama lütfen anal beraberlik yaşamayın partnerinizi çok sevseniz bile yapmayın sağlığını düşün o kadar zararlı ki içe boşalma olmasa bile ilerde dışkı kaçırma ve genişlemeye bağlı enfeksiyon hastalıkları meydana geliyor

X