Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim kullanicam galibaHamilelikte kullanılabilen bi ilaç, enfeksiyonun bebeğe zararı ilaçtan fazla genelde o yüzden kar zarar hesabıyla kullandırtıyor doktorlar
Kaç haftalıkken kullandınız acabakullandım zararını da yararını da görmedim enfeksiyonumu geçirmedi haftalar sonra kendi kendine geçti
9 ya da 10duKaç haftalıkken kullandınız acaba
Anladım teşekkürler9 ya da 10du
Tek basına bır gece ıcılen toz ıse yaramıyor. Yanına ek tedavı ıstıyor. Oda otekı ılactıEki Görüntüle 3503495 bu ıkı ılacı kullnmıstım bn. Hem 8.hafta hemde son ayda. Bol bol sıvı ıle beraber
Eczacı manurol ve üromisin içeriğinin aynı oldugunu söylemiş eğer bir zarari yoksa kullaniyim bende o zaman yorum için teşekkürlerEki Görüntüle 3503495 bu ıkı ılacı kullnmıstım bn. Hem 8.hafta hemde son ayda. Bol bol sıvı ıle beraber
Lökosit sayısı sizde kaçtı enfeksiyon derecesini merak ettim bende 34 çıkmışTek basına bır gece ıcılen toz ıse yaramıyor. Yanına ek tedavı ıstıyor. Oda otekı ılactı
Yanına ek ılav vermedıler mı.. Bulantıyı da arttırır ekfeksıyonEczacı manurol ve üromisin içeriğinin aynı oldugunu söylemiş eğer bir zarari yoksa kullaniyim bende o zaman yorum için teşekkürler
Ek ilaç doktor yazmadı bulantım da şuanda yok umarım olmazYanına ek ılav vermedıler mı.. Bulantıyı da arttırır ekfeksıyon
Baktım şimdi ıkı tahlıldede 24 ve 25 cıkmısLökosit sayısı sizde kaçtı enfeksiyon derecesini merak ettim bende 34 çıkmış
Kültür aldılar mıEk ilaç doktor yazmadı bulantım da şuanda yok umarım olmaz
Kültür de aldılar ama kontaminasyondan dolayı tekrar alınmasını önermişler öyle yaziyorKültür aldılar mı
Anladım, genelde idrar yolu enfeksiyonunda önce tek kullanımlık şase veriyolar, kültür sonucunda üreme varsa üreme türüne göre duyarlı olduğunuz antibiyotiği de peşine veriyolar. Ben de az önce aldım Monurol, sabah da kültür verdim onun sonucuna göre yeni bi ilaç verecek doktorKültür de aldılar ama kontaminasyondan dolayı tekrar alınmasını önermişler öyle yaziyor
Anladım sağolun bilgi için kültür önemli o zaman takip etmeliyim doktor bununla ilgili bir şey söylememiştiAnladım, genelde idrar yolu enfeksiyonunda önce tek kullanımlık şase veriyolar, kültür sonucunda üreme varsa üreme türüne göre duyarlı olduğunuz antibiyotiği de peşine veriyolar. Ben de az önce aldım Monurol, sabah da kültür verdim onun sonucuna göre yeni bi ilaç verecek doktor
Bende 8hqftalik gibi kullandım şase olan hemen düzeltir idrar enfeksiyonunyKaç haftalıkken kullandınız acaba
İnşaAllah ya teşekkür ederimBende 8hqftalik gibi kullandım şase olan hemen düzeltir idrar enfeksiyonuny