Hamilelik idrar yolu enfeksiyonu

Melikenin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2024
96
32
22
Kızlar 6 haftalık hamileyim idrar yolu enfeksiyonum varmış doktor manurol şase yazdı eczacı üromisin verdi kullanan var mı herhangi bir zararı olur mu merak ediyorum cevaplarsaniz sevinirim tereddütte kaldım

Hamilelikte kullanılabilen bi ilaç, enfeksiyonun bebeğe zararı ilaçtan fazla genelde o yüzden kar zarar hesabıyla kullandırtıyor doktorlar

kullandım zararını da yararını da görmedim enfeksiyonumu geçirmedi haftalar sonra kendi kendine geçti

images.jpeg
bu ıkı ılacı kullnmıstım bn. Hem 8.hafta hemde son ayda. Bol bol sıvı ıle beraber

Kültür de aldılar ama kontaminasyondan dolayı tekrar alınmasını önermişler öyle yaziyor
Anladım, genelde idrar yolu enfeksiyonunda önce tek kullanımlık şase veriyolar, kültür sonucunda üreme varsa üreme türüne göre duyarlı olduğunuz antibiyotiği de peşine veriyolar. Ben de az önce aldım Monurol, sabah da kültür verdim onun sonucuna göre yeni bi ilaç verecek doktor

Anladım, genelde idrar yolu enfeksiyonunda önce tek kullanımlık şase veriyolar, kültür sonucunda üreme varsa üreme türüne göre duyarlı olduğunuz antibiyotiği de peşine veriyolar. Ben de az önce aldım Monurol, sabah da kültür verdim onun sonucuna göre yeni bi ilaç verecek doktor
Anladım sağolun bilgi için kültür önemli o zaman takip etmeliyim doktor bununla ilgili bir şey söylememişti

X