Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba hayırlı olsun adetiniz geçmişmiydi
Bir tane daha yaptım ama henüz onda bir şey yok:)Merhaba hayırlı olsun adetiniz geçmişmiydi
Yaaaa ama bir tane daha yaptım ama onda cıkmadıhamilesiniz tebrikler benim de ilk testim böyleydi :)
o zaman olmayabilir hemen çıkması gerekiyor varsa. bu test beklemiş miydi?Yaaaa ama bir tane daha yaptım ama onda cıkmadı![]()
Benim ilk gebeliğimde test cubugunda hiçbir belirti yoktu. Sonra ertesi gün atıyım diye koydugum yerden alırken böyle silik çizgi vardı. Doktora gittik beta hcg 18 cıkmıstı daha cok yeni demişti doktor. Bunu da dün akşam yapmıştım sabah baktım böyle cıktı2. Çizgi varama ilk 5 10 dk da çıktıysa ve test bebe time değilse bebiş geliyor
2 güne 1 tekrarlayın testi
![]()
Evet işte olmama ihtimali cok yüksek. Sadece ilk gebeliğimde öyle bir durumla karsılastıgım için beni yanıltıyoro zaman olmayabilir hemen çıkması gerekiyor varsa. bu test beklemiş miydi?
Evet cok haklısınız ama ilk gebeliğimde böyle bir durumla karşılaştıgım için kafamı karıstırıyprEğer ilk teste on dakikadan sonra baktiysaniz böyle silik çizgiler çıkabiliyor o da yanıltıcı oluyor maalesef
Hayırlısı olsun inşallah vardır bebişBenim ilk gebeliğimde test cubugunda hiçbir belirti yoktu. Sonra ertesi gün atıyım diye koydugum yerden alırken böyle silik çizgi vardı. Doktora gittik beta hcg 18 cıkmıstı daha cok yeni demişti doktor. Bunu da dün akşam yapmıştım sabah baktım böyle cıktı
Evet işte olmama ihtimali cok yüksek. Sadece ilk gebeliğimde öyle bir durumla karsılastıgım için beni yanıltıyor![]()
Valla ben size kendimden örnek vereyim aynısı bana da oldu ben de inanmasam da belki olur diye gittim kan verdim 0.100 çıktı hayal kırıklığına uğradım üzüldümEvet cok haklısınız ama ilk gebeliğimde böyle bir durumla karşılaştıgım için kafamı karıstırıypr![]()
İnşallahhhHayırlısı olsun inşallah vardır bebiş ♥
Evet ayın 5ine kadar dayanabilirsem 5inde vercem kanVar gibi gorunuyo en dogrusu Boyle silik cikinca kan vermek
Geçen aylarda da öyle oldu bana o yüzden artık yoruldumValla ben size kendimden örnek vereyim aynısı bana da oldu ben de inanmasam da belki olur diye gittim kan verdim 0.100 çıktı hayal kırıklığına uğradım üzüldüm
Çok yıpratıcı bir süreç rabbim yüreğimizi ferahlatsin inşallahGeçen aylarda da öyle oldu bana o yüzden artık yoruldum![]()