hamilelik için

mural

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2009
27
0
37
selam arkadaşlar ben de bu siteye yeni üye oldum ben 2 senelik evliyim 3 ay hapla korundum ama şimdi tüm uğraşmalara rağmen çocuğum olmuyo
adetlerim çok düzenliydi önceden şimdi yine gecikti 9 gün önceden doktora gitmiştim bir ay öncesi tüm tahliller temiz çıktı eşimi istedi şimdide eşim gitmiyor doktora ve hamile kalabilmek için neler yapmalıyım lütfen bu konuda beni bilgilendirirseniz çok sevinirim banda yardım edinde hayırlısıyla bende bebişimi kucağıma alayım:a015:

Ilişkiden sonra hemen yataktan kalkma b,raz bekle yarım saat kadar yat kalkmadan.3 stres yapma rahat ol genellikle adetin 12-13-14-15 günleri eşinle birlikte ol birazda sabır eminim meleğini kucağına alırsın

anladım ama nedense sanki ilişkiden sonra zaten eşimde hemen geri çekilmiyor bende öle yatıyoum 15-20 dk falan ama sanki bütünce hep dışarı çıkıyomuş gibi geliyor silmeye başedemiyorum açıkcası birde bugün adetim geçikti 9. gün dün test yaptım birşey çıkmadı daha önceden doktora gittim tahliller temiz çıktı eşimden spermiogram istedi eşim gitmedi kaç aydır her seferinde gidicem gidicem diyor ama beni oyalıyor
testte olumsuz çıktı onada çok üzüldüm dün ama ne diyelim herşeyin hayırlısı anlamadığım nokta benim neden adetim geçikiyor bu kadar

sayet duzenli oluyorsan evlenmeden once stres o aralar gecirdigin grip yada soguk algınlıgı yada kullandıgın herhangi bir ilac olabilir
gecikme sebebi
ne kadarlık evlısınız

bence arkadaşlar biraz sabırlı olmak ve stres yapmamak lazım.doktorum bana yarım saat kalkma dedi ve adetin 13 14 15 .günleri en hazır olunan dönem olduğunu söyledi.

canıım stres yapmaa belkide eşinde bir sorun vardırr ,o yüzden ne yapıp et onu ikna etmeye çalış sperografisi çekilsin..senin adet düzensizliğin yumurtalığında kistte olabilir ,sakın enidşelenme herşeyin tedavisi var sonuçta sen yeterki rahat ol kafanı fazla kurcalama herşeyin hayırlısı olur allahın izniylee sağlıcakla kal

X