hamilelik için önerileriniz / polikistik over sendromu

ecebas

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2017
10
3
1
3 yıllık evliyim 6 aydır eşimle korunmuyoruz ayda 2 veya 3 kez birlikte oluyoruz fakat hamile kalamıyorum. dr a gittim polikistik over sendromu oldugunu söyledi düzensiz ve sık adet oluyorum bazen 21 günde bazende 30 günde bir adet oluyorum. ovulasyon testi aldım ve pozitifi yakaladığım gün birlikte olduk. bir hafta sonra erken gebelik testi aldım ve negatif çıktı. adet düzenlemesi için dr progestan verdi. 2 aydır kullanıyorum. adetime 7 gün var. benimle aynı sorunları yaşayan kişilerden varsa önerilerini almak isterim. triod testim normal çıktı. kan değerlerimde normal. yumurta rezervlerine de baktırdım o da normal. stres yaptım

Adet bitimi sabah aksam AC karnina İbrahim Saraçoğlu soğan kürü 10 -15gün ve adet bitimi bir gün arayla ilişki hic aksatmadan ...ALLAH nasip eder inşallah

bende polikistik over hastasıydım onun tıpta bi tedavisi yok adet olmak için sadece hap veriyoalr okadar benim 5sene çocuğum olmadı en sonunda soğan kürünü yapmaya verdim 2 ay yaptım adetlerimde düzene girdi ve dokra gittiğimde kistlerimin azaldığını söledi klomen kullanıo yumurta takibiyle hamile kaldım kucagıma aldım allaşükür bence denemelisin hiç aksatmadan 2 ay sonrada yumurta takibi yaptr hayırlısıyla olır inşllh

Arkadaşlar bi sorum olacak polikistik over hormon testinde LH hormonunda mi belli oluyor acaba

Arkadaşlar bi sorum olacak polikistik over hormon testinde LH hormonunda mi belli oluyor acaba

Canim glifor ve inofolic combi kullan ovulasyon testi yap yumurtlama dönemi hayıt suyu iç eşine ilişkiden 1 saat önce acı kahve içir benim gibi hamilesin insallah 14 aydır olmuyordu benim

Canım ayda 2 veya 3 gün ilişki nedir bebek istiyorsan ilişkiyi artırın hangi devirde yaşıyoruz en azından haftada 2 yapın auda 3 kezle hamile kalamazsın bence bebek için biraz artırın senin yumurtlama dönemine baglı olacak hamileligin ne zaman bilemezsin bu yüzden ilişkin artmalı yoksa sotunun çözülmez!!!

ultrasyonda kist adet düzensizliği kıllanma sivilce kısırlık hepsi belirtileri ama ikisi olur ama biri ama hepsi

ultrasyonda kist adet düzensizliği kıllanma sivilce kısırlık hepsi belirtileri ama ikisi olur ama biri ama hepsi
Bende geçen sene pko oldugunu söyledi bi doktor ama bu sene gittiğimde başka doktorlara olmadığını söylediler ultrasonda temiz görünüyor yumurtalıklar ama adetlerim 3 aydır düzensiz ve sivilcelenme var yüzümde hormon testide verdim ama doktor lh hormonuna bakmadı fsh ve prolaktine baktı normal dedi ben lh ye bakmadığını sonra fark ettim Inşallah yoktur demi pko pınar hanım olsa karnimdan baktı ultrasonla normal dedi çok korkuyorum bu rahatsızlıktan inşallah yoktur Allah hepimize sifa versin

Kızlar femara kullandım yumurta takibi yaptırdım 19 mm ulaşınca dr ovitrelle iğne vurdu şuan 7 haftalık hamileyim darısı başınıza inşallah

Kızlar femara kullandım yumurta takibi yaptırdım 19 mm ulaşınca dr ovitrelle iğne vurdu şuan 7 haftalık hamileyim darısı başınıza inşallah
Hayırlı olsun sağ salim kucağınıza alın darısı bana da olsun
Femarayı kendiniz mı alıp kullandınız dr mu yazdı acaba siz mi dediniz yumurta takibi istiyorum diye anlatırmısınız biraz

Tesekkür ederiz zeycan :) tüm yönlendirmeleri doktorum yaptı. Genelde klomen veriyor doktorlar benimki femarayı verdi sebebi ise tek ve kaliteli yumurta büyütmek. Klomen bi kaç yumurtanın büyümesine sebep oluyormus ve çoğul gebelik olabilirmiş. Femarayı reglimin 5. Günü kullandım iki günde bir yumurta takibi yaptı 19 mm ulaşınca ovitrelle iğne vurdu ve 24 saat sonra birlikte olun dedi. Gün aşırı birlikte olduk. Adetim gecikince idrar testi yaptık çok silik bir çizgi çıktı bir gün sonra bir daha baktım yine çok silik bir sonraki gün kan testi yaptırdım kanda hcg 174 çıktı doktorumu aradım 48 saat sonra tekrar test yapmamı iki katına çıkması lazım dedi 48 saat sonra test yaptık 480 çıktı bir 5 gün sonra gel dedi gittim ve ilk keseyi vajinal ultrasonda gördük. Bir hafta sonra tekrar gel dedi bir hafta sonrasında bebeği gördük kalp atıslarını dinletmedi ultrasonda izledik. Kalp atışının 10. Haftadan önce dinlenmesi bebeğe ısı verdiğinden olumsuz etkileyebilirmis. Doğru dr ve takip çok önemli. Allah herkese nasip etsin. Bu tarz ilaclar yalnizca doktor kontrolunde alinmali. Kendiniz alip kullanmayin sakin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…