3 yıllık evliyim 6 aydır eşimle korunmuyoruz ayda 2 veya 3 kez birlikte oluyoruz fakat hamile kalamıyorum. dr a gittim polikistik over sendromu oldugunu söyledi düzensiz ve sık adet oluyorum bazen 21 günde bazende 30 günde bir adet oluyorum. ovulasyon testi aldım ve pozitifi yakaladığım gün birlikte olduk. bir hafta sonra erken gebelik testi aldım ve negatif çıktı. adet düzenlemesi için dr progestan verdi. 2 aydır kullanıyorum. adetime 7 gün var. benimle aynı sorunları yaşayan kişilerden varsa önerilerini almak isterim. triod testim normal çıktı. kan değerlerimde normal. yumurta rezervlerine de baktırdım o da normal. stres yaptım
bende polikistik over hastasıydım onun tıpta bi tedavisi yok adet olmak için sadece hap veriyoalr okadar benim 5sene çocuğum olmadı en sonunda soğan kürünü yapmaya verdim 2 ay yaptım adetlerimde düzene girdi ve dokra gittiğimde kistlerimin azaldığını söledi klomen kullanıo yumurta takibiyle hamile kaldım kucagıma aldım allaşükür bence denemelisin hiç aksatmadan 2 ay sonrada yumurta takibi yaptr hayırlısıyla olır inşllh3 yıllık evliyim 6 aydır eşimle korunmuyoruz ayda 2 veya 3 kez birlikte oluyoruz fakat hamile kalamıyorum. dr a gittim polikistik over sendromu oldugunu söyledi düzensiz ve sık adet oluyorum bazen 21 günde bazende 30 günde bir adet oluyorum. ovulasyon testi aldım ve pozitifi yakaladığım gün birlikte olduk. bir hafta sonra erken gebelik testi aldım ve negatif çıktı. adet düzenlemesi için dr progestan verdi. 2 aydır kullanıyorum. adetime 7 gün var. benimle aynı sorunları yaşayan kişilerden varsa önerilerini almak isterim. triod testim normal çıktı. kan değerlerimde normal. yumurta rezervlerine de baktırdım o da normal. stres yaptım
Arkadaşlar bi sorum olacak polikistik over hormon testinde LH hormonunda mi belli oluyor acaba3 yıllık evliyim 6 aydır eşimle korunmuyoruz ayda 2 veya 3 kez birlikte oluyoruz fakat hamile kalamıyorum. dr a gittim polikistik over sendromu oldugunu söyledi düzensiz ve sık adet oluyorum bazen 21 günde bazende 30 günde bir adet oluyorum. ovulasyon testi aldım ve pozitifi yakaladığım gün birlikte olduk. bir hafta sonra erken gebelik testi aldım ve negatif çıktı. adet düzenlemesi için dr progestan verdi. 2 aydır kullanıyorum. adetime 7 gün var. benimle aynı sorunları yaşayan kişilerden varsa önerilerini almak isterim. triod testim normal çıktı. kan değerlerimde normal. yumurta rezervlerine de baktırdım o da normal. stres yaptım
Canım ayda 2 veya 3 gün ilişki nedir bebek istiyorsan ilişkiyi artırın hangi devirde yaşıyoruz en azından haftada 2 yapın auda 3 kezle hamile kalamazsın bence bebek için biraz artırın senin yumurtlama dönemine baglı olacak hamileligin ne zaman bilemezsin bu yüzden ilişkin artmalı yoksa sotunun çözülmez!!!3 yıllık evliyim 6 aydır eşimle korunmuyoruz ayda 2 veya 3 kez birlikte oluyoruz fakat hamile kalamıyorum. dr a gittim polikistik over sendromu oldugunu söyledi düzensiz ve sık adet oluyorum bazen 21 günde bazende 30 günde bir adet oluyorum. ovulasyon testi aldım ve pozitifi yakaladığım gün birlikte olduk. bir hafta sonra erken gebelik testi aldım ve negatif çıktı. adet düzenlemesi için dr progestan verdi. 2 aydır kullanıyorum. adetime 7 gün var. benimle aynı sorunları yaşayan kişilerden varsa önerilerini almak isterim. triod testim normal çıktı. kan değerlerimde normal. yumurta rezervlerine de baktırdım o da normal. stres yaptım
infolic adeti düzenlermi ben ilaçsız adet olamam lh yüksekİnofolic...
ultrasyonda kist adet düzensizliği kıllanma sivilce kısırlık hepsi belirtileri ama ikisi olur ama biri ama hepsiArkadaşlar bi sorum olacak polikistik over hormon testinde LH hormonunda mi belli oluyor acaba
Bende geçen sene pko oldugunu söyledi bi doktor ama bu sene gittiğimde başka doktorlara olmadığını söylediler ultrasonda temiz görünüyor yumurtalıklar ama adetlerim 3 aydır düzensiz ve sivilcelenme var yüzümde hormon testide verdim ama doktor lh hormonuna bakmadı fsh ve prolaktine baktı normal dedi ben lh ye bakmadığını sonra fark ettim Inşallah yoktur demi pko pınar hanım olsa karnimdan baktı ultrasonla normal dedi çok korkuyorum bu rahatsızlıktan inşallah yoktur Allah hepimize sifa versinultrasyonda kist adet düzensizliği kıllanma sivilce kısırlık hepsi belirtileri ama ikisi olur ama biri ama hepsi
Evet düzenler yumurtlamayı da düzenlerinfolic adeti düzenlermi ben ilaçsız adet olamam lh yüksek
Hayırlı olsun sağ salim kucağınıza alın darısı bana da olsunKızlar femara kullandım yumurta takibi yaptırdım 19 mm ulaşınca dr ovitrelle iğne vurdu şuan 7 haftalık hamileyim darısı başınıza inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?