• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık hamilelik için önerileriniz / polikistik over sendromu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ecebas

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2017
10
3
1
3 yıllık evliyim 6 aydır eşimle korunmuyoruz ayda 2 veya 3 kez birlikte oluyoruz fakat hamile kalamıyorum. dr a gittim polikistik over sendromu oldugunu söyledi düzensiz ve sık adet oluyorum bazen 21 günde bazende 30 günde bir adet oluyorum. ovulasyon testi aldım ve pozitifi yakaladığım gün birlikte olduk. bir hafta sonra erken gebelik testi aldım ve negatif çıktı. adet düzenlemesi için dr progestan verdi. 2 aydır kullanıyorum. adetime 7 gün var. benimle aynı sorunları yaşayan kişilerden varsa önerilerini almak isterim. triod testim normal çıktı. kan değerlerimde normal. yumurta rezervlerine de baktırdım o da normal. stres yaptım

3 yıllık evliyim 6 aydır eşimle korunmuyoruz ayda 2 veya 3 kez birlikte oluyoruz fakat hamile kalamıyorum. dr a gittim polikistik over sendromu oldugunu söyledi düzensiz ve sık adet oluyorum bazen 21 günde bazende 30 günde bir adet oluyorum. ovulasyon testi aldım ve pozitifi yakaladığım gün birlikte olduk. bir hafta sonra erken gebelik testi aldım ve negatif çıktı. adet düzenlemesi için dr progestan verdi. 2 aydır kullanıyorum. adetime 7 gün var. benimle aynı sorunları yaşayan kişilerden varsa önerilerini almak isterim. triod testim normal çıktı. kan değerlerimde normal. yumurta rezervlerine de baktırdım o da normal. stres yaptım
Ben de 3 yıllık evliyim. Evlendiğim günden beri progestan kullanıyordum hiç korumadım fakat hamilelik olmadı. Son 6 aydır yeni bir doktora gittim ve yeni bir iaca başladım. Adet görmem için Primalut ve bebek yapmaya yardım için de Metformin verdi. Düzenli olarak kullanıyorum. Fakat bu ay soğan kürünü denedim kendi ilacımı içmedim bu yüzden adet olmadım. Suan soğan suyunu tekrar mı yapsam yoksa hastalanmak için kendi ilacıma mı dönsem bilemedim. Fakat artık çok istiyorum bebeğim olsun inşallah en kısa zamanda hayırlı uğurlu evlatlarımız olur. Çok dua edelim

Back