• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik için ne yapmalıyım?

Kadimece

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2023
24
5
6
31
Herkese selam...

Konuyu fazla uzatmadan girmek istiyorum. Evleneli iki yıla yakın olacak ve hiç hamile kalmadım. Haşimato, hipertiroid ve pcos var. Bunlara bağlı da kilom da fazlasıyla var. Doktor kilo vermemi istedi öncelikle, tabiki sağlık için öncelik fazla kilodan kurtulmak gerekiyor, benim burada merak ettiğim benim gibi birileri varsa nasıl bir yol izlediğini öğrenmek istiyorum.

Herkese selam...

Konuyu fazla uzatmadan girmek istiyorum. Evleneli iki yıla yakın olacak ve hiç hamile kalmadım. Haşimato, hipertiroid ve pcos var. Bunlara bağlı da kilom da fazlasıyla var. Doktor kilo vermemi istedi öncelikle, tabiki sağlık için öncelik fazla kilodan kurtulmak gerekiyor, benim burada merak ettiğim benim gibi birileri varsa nasıl bir yol izlediğini öğrenmek istiyorum.
Canım merhaba Beralife süpriz paket ürünleri var kilo vermeye ve gebe kalmaya yardımcı bi araştır istersen hormonları ve tiroid insülin gibi değerleri de düzenliyor ben kullandım memnun kaldım 🙃 gebelik oluşmadı çünkü zaten tüp bebek kararı almıştık ben hazırlık aşamasında kullandım 6 ay kullanım öneriyorlar normalde 🙏🏻

Kilo verin profesyonel destek alın. Çok fazlaysa cerrahi düşünün ama doktora sormadan birikeri önerdi diye cay cart curt almayın lütfen. Birine iyi gelen diğerine gelmeyebilir. Zaten çok hormonunuz dengesiz siz kesinlikle kullanmayın bence.

Kilo verin profesyonel destek alın. Çok fazlaysa cerrahi düşünün ama doktora sormadan birikeri önerdi diye cay cart curt almayın lütfen. Birine iyi gelen diğerine gelmeyebilir. Zaten çok hormonunuz dengesiz siz kesinlikle kullanmayın bence.
Evet bunun farkındayım teşekkür ederim

Back