Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yakiyi denedim bal corek otunu su aralar yapıyorum ama pek umudum yok gibi.Anladim canim.istersen sut maydanoz buhari deneyebilirsin yaki kullananlar da var.iltihap icin aci elma yagi kullananlar var.bal corek otu tarcin kullanan var cok canim fayda goren
Ne gibi zararı olabilir ki acaba.bu önerilen kürler vücudumuza zarar verebilir. süpheliyim .kullanırken dikkat etmek lazım.
Canim bilmiyorum gercekten ya istemeden hamile kalanlar oluyo ilk denemesinde olanlar oluyo Rabbim boyle imtihan ediyo galiba dua dan baska caremiz yokYakiyi denedim bal corek otunu su aralar yapıyorum ama pek umudum yok gibi.
Öyle. Rabbim herkesin gönlüne göre versinCanim bilmiyorum gercekten ya istemeden hamile kalanlar oluyo ilk denemesinde olanlar oluyo Rabbim boyle imtihan ediyo galiba dua dan baska caremiz yok
süt buharini deneyebilirsin canim :) adet bitcek 2. Haftasinda sutu kaynatcaksin ustunde durcaksin 3 gun ust uste o gunlerde de iliski yasicaksn :) bi arkadasim tarafndan denendi o ay hamile kaldi.Merhaba kızlar hazır tatildeyken bu ay hamilelik için kürler deneyelim dedim. Bu ay 15 gün soğan suyu kürünu denedim hamilelik olmadı. Bu ay sizce neyi deneyeyim? Çünkü bu aydan sonra zor fırsat bulurum.
Birde biz deneyelim bakalım umarım işe yararsüt buharini deneyebilirsin canim :) adet bitcek 2. Haftasinda sutu kaynatcaksin ustunde durcaksin 3 gun ust uste o gunlerde de iliski yasicaksn :) bi arkadasim tarafndan denendi o ay hamile kaldi.
bende bu ay klomen kullancam insallah olr :) olmazsa denicem kesin, kismetse olurBirde biz deneyelim bakalım umarım işe yarar
İnşallah olur bakalım Rabbim isteyen herkese verdin(amin)bende bu ay klomen kullancam insallah olr :) olmazsa denicem kesin, kismetse olur
aminnnn aminnn :)İnşallah olur bakalım Rabbim isteyen herkese verdin(amin)
Bende prolaktin sorunu var o yüzden incir kürünu hiç yapmadımprolaktini yuksek olanlar sakin incir kuru yapmasin aman