• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamilelik için kurler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Korkmaz87

Her nasip vaktine esirdir.
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2017
624
311
103
37
Merhaba kızlar hazır tatildeyken bu ay hamilelik için kürler deneyelim dedim. Bu ay 15 gün soğan suyu kürünu denedim hamilelik olmadı. Bu ay sizce neyi deneyeyim? Çünkü bu aydan sonra zor fırsat bulurum.

Canim bence hormon testinden ve tahlillerden sonra denesen daha iyi olur.cunku dogan kurunu rahim duvari ince olan kullanmasin demisti saracoglu.hormonlarin dengesizse hayit suyu icersin medela duzenliyormus.yumurtan gelismiyosa incir kuru bal corek otu denersin.buyuyum catlamiyosa havuc kuru denersin bunun gibi yani.ada cayida yumurtalar icin faydali diye biliyorum.esine de keciboynuzu kaynatip icirebilirsin ya da pekmezini.sorununu bilmeden denersen daha iyi bence :) bide meryem suresine baslayabilirsin cok hamile kalan olmus ben de okudum bekliyorum 9 agustosu insallah isteyen herkese Rabbim annelik duygusunu yasatir.

Hormon tahlili yapıldı prolaktin yüksek çıkmıştı ilaç kullandım aslan pençesi kürü yaptim. Hamilelik yine olmadı eşimin tahlilleri de normal çıktı. Bir sorun yok bilmiyorum bakalim

Anladim canim.istersen sut maydanoz buhari deneyebilirsin yaki kullananlar da var.iltihap icin aci elma yagi kullananlar var.bal corek otu tarcin kullanan var cok canim fayda goren

Anladim canim.istersen sut maydanoz buhari deneyebilirsin yaki kullananlar da var.iltihap icin aci elma yagi kullananlar var.bal corek otu tarcin kullanan var cok canim fayda goren
Yakiyi denedim bal corek otunu su aralar yapıyorum ama pek umudum yok gibi.

Merhaba kızlar hazır tatildeyken bu ay hamilelik için kürler deneyelim dedim. Bu ay 15 gün soğan suyu kürünu denedim hamilelik olmadı. Bu ay sizce neyi deneyeyim? Çünkü bu aydan sonra zor fırsat bulurum.
süt buharini deneyebilirsin canim :) adet bitcek 2. Haftasinda sutu kaynatcaksin ustunde durcaksin 3 gun ust uste o gunlerde de iliski yasicaksn :) bi arkadasim tarafndan denendi o ay hamile kaldi.

süt buharini deneyebilirsin canim :) adet bitcek 2. Haftasinda sutu kaynatcaksin ustunde durcaksin 3 gun ust uste o gunlerde de iliski yasicaksn :) bi arkadasim tarafndan denendi o ay hamile kaldi.
Birde biz deneyelim bakalım umarım işe yarar

Ben saraç oğlundan dinlediğim kadarıyla soğan küründen sonraincir kürü çatlama olmayanlarda incir ve havuç kürü yapsın dedi ben soğan kürünü yaptım şimdi havuç ve incir kürü yapıcam adetimi bekliyom ama nasıl oluyo onuda tam bilmiyom iyice araştırıp bakıcam bende

bende sogan kurune basladim ama inciri yapmam benimde arada.prolaktin yükselebiliyor simdi sınırda 26 cikti 26 yukarisi sıkıntıymis

Evet prolaktini iyice tetikliyo ama adeti 35 günün üstünde olanlar için öneriliyo benim adet düzensiz baxan birbuçuk iki ayı buluyo doktorlarda hiç üstünde durmuyo değerlerim normal çıkıyo

Back