• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelik için hayıt tohumu kullananlar acil yardımmmmmm

sewda22

hoşgeldin meleğiiiimm:)
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2013
528
91
123
Aydın
slm kızlar pcos hastasıyım ve esımle 6 aydır cocuk dusunuyoruz klomen kullandım gelısme olmadı :( bnde kürleri denemeye özen gostermeye basladım once sogan kurunu uyguladımm sımdı ıncır kurunu uyguluyorum bugun de hayıt tohumu aldım anlayacagınız her yol mubah bu yolda bılırsınız :)) fakat nasıl ne sekılde kullanacagımı bılmıyorum her erde farklı bılgıler var hamile kalmak ıcın ne zamn ve ne sekılde kullanmalıyım ? daha once kullanan varsa yardımlarınızı beklıyorum lütfeeeenn :)

slm kızlar pcos hastasıyım ve esımle 6 aydır cocuk dusunuyoruz klomen kullandım gelısme olmadı :KK43: bnde kürleri denemeye özen gostermeye basladım once sogan kurunu uyguladımm sımdı ıncır kurunu uyguluyorum bugun de hayıt tohumu aldım anlayacagınız her yol mubah bu yolda bılırsınız :)) fakat nasıl ne sekılde kullanacagımı bılmıyorum her erde farklı bılgıler var hamile kalmak ıcın ne zamn ve ne sekılde kullanmalıyım ? daha once kullanan varsa yardımlarınızı beklıyorum lütfeeeenn :)
canım konun eskiymiş biraz kullandınmı hayıt tohumunu hamile kalmışsın sanırım anlatırmısın hikayeni bende hamile kalmak istiyorum ve hayıt tohumu aldım bugün

Back