Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlıkhamilelik için hayıt otunu kullanan varmı
Merhaba arkadaşlar aranızda hayıt otunu kullanıp hamile kalan varmı ne için kullandınız nekadar sürede hamile kaldınız acaba? veya önerdiğiniz başka bitkisel şeyler varmı?
Merhaba arkadaşlar aranızda hayıt otunu kullanıp hamile kalan varmı ne için kullandınız nekadar sürede hamile kaldınız acaba? veya önerdiğiniz başka bitkisel şeyler varmı?
be
merhaba bende yeni kullanmaya başladım hayıt tohumunu doktor çocuk sahibi olamayablirsin değerlerin çok yüksek dedi kullanmaya başladıktan 15 gün sonra 1 tane yumurta oluşmuş o doktor bu ay gebelik olma ihtimali var dedi :) inş. gerçekleşir bende burdan sizlerle paylaşırım..
be
merhaba bende yeni kullanmaya başladım hayıt tohumunu doktor çocuk sahibi olamayablirsin değerlerin çok yüksek dedi kullanmaya başladıktan 15 gün sonra 1 tane yumurta oluşmuş o doktor bu ay gebelik olma ihtimali var dedi :) inş. gerçekleşir bende burdan sizlerle paylaşırım..
Rabbim en güzel şekilde nasip etsin inşallah bende bugün hormon testi yaptım yarın çıkacakmış sonuçlar hayıt tohumu karışımlı toz var bende ona başladım bakalım nolacak
be