Yaptın kız testdedim sana içini ferah tut diye sen kaç gün kala öğrendin ? Yarın bende yapıcam erken gebelik testi bakalım adete son 5 deyim ama niyeyse bişey yokmuş gibi hissediyorum sanki göğüs dışında bütün belirtiler bitti gitti
Yaptın kız testbenimde hiç belirtim Yok karnımın sancısı dışında bugün keseyi gördüm çok şükür darısı sana inşallah
Hemen kötü düşünme ya durhele bi daha zamanın var erken dahayaptım şimdi gene yok bende bişey gölge gibi bişey var sandm başda ama yok
hafif bi ikinci çizgi çıktı ama sora oda kayboldu nasıl bi belirsizlik bu anlamadım gittiHemen kötü düşünme ya durhele bi daha zamanın var erken daha
Canım var gibi sanki ya yani umutlandırmak istemem ama gözüm mü yanılıyo bilmiyorumhafif bi ikinci çizgi çıktı ama sora oda kayboldu nasıl bi belirsizlik bu anlamadım gittiEki Görüntüle 2258385
Dün hastalandım canımCanım var gibi sanki ya yani umutlandırmak istemem ama gözüm mü yanılıyo bilmiyorum
Hepimiz aynı yollardan geçiyoruz canım ya o çatala yatmak çok kötü cidden olsun sağlık daha önemli en kısa zamanda güzel haberi alacaksın inşallahDün hastalandım canımdoktoruda aradım yarın gel muayne edelim ona göre ilaca baslicaz tekrar dedi hastaykende ilk defa muayne olucam çok çekiniyorum püfff
İnşallah canım benim allah isteyen herkese nasip etsin rabbim aratmasınHepimiz aynı yollardan geçiyoruz canım ya o çatala yatmak çok kötü cidden olsun sağlık daha önemli en kısa zamanda güzel haberi alacaksın inşallah
Bu hapların iğnelerinde bu kötü yanı var işte kiste çevirmese bi de onunla uğraş stres yapma canım inşallah herşey yoluna girecek vakti zamanı var demekki bende hep tedirginim iyi mi göğsüm hala ağrıyo mu şuan iyidir diyorum on dk sonra ya benimle değilse ya bişe olduysa kafayı yicem İnanİnşallah canım benim allah isteyen herkese nasip etsin rabbim aratmasınoldum muaynemi kist yapmış yasmin verdi bu ay onu kullanıcam giderse kist bidahaki ay yine femaraya dönücem
Ben yasmine başladım bugün 3. Günüm ama göğüslerim hala çok acıyo testte yapdım ilaca baslamadan yine bişey yokdu neden geçmiyo göğüslerim anlam veremiyorumBu hapların iğnelerinde bu kötü yanı var işte kiste çevirmese bi de onunla uğraş stres yapma canım inşallah herşey yoluna girecek vakti zamanı var demekki bende hep tedirginim iyi mi göğsüm hala ağrıyo mu şuan iyidir diyorum on dk sonra ya benimle değilse ya bişe olduysa kafayı yicem İnan
Merhba femara sizdede göğüs büyümesi yaptımı ? Ben 1 kullandım yumurtlama dönemimde aşırı bi göğüs büyümesi yaşadım ve ogünden beri inmedi adet oldum bitti hala göğüslerim çok şiş doktor kist yapmıs yasmin kullanıcaz dedi testte yaptı negatifti ama göğüslerim bi türlü küçülmüyo ve ağrıyoKızlar benim femarayla ikinci ayım da negatif oldu cok bunalıyorum artık
Adet öncesi şişlik vardı ama adetle birlikte geçti şişkinlikMerhba femara sizdede göğüs büyümesi yaptımı ? Ben 1 kullandım yumurtlama dönemimde aşırı bi göğüs büyümesi yaşadım ve ogünden beri inmedi adet oldum bitti hala göğüslerim çok şiş doktor kist yapmıs yasmin kullanıcaz dedi testte yaptı negatifti ama göğüslerim bi türlü küçülmüyo ve ağrıyo
Benim neden geçmiyo olabilirAdet öncesi şişlik vardı ama adetle birlikte geçti şişkinlik
Yasmin de etkiliyor olabilir mi acabaBen yasmine başladım bugün 3. Günüm ama göğüslerim hala çok acıyo testte yapdım ilaca baslamadan yine bişey yokdu neden geçmiyo göğüslerim anlam veremiyorum
Hiçbi fikrim yokYasmin de etkiliyor olabilir mi acaba
E hormon alıyorsunuz dışardan sonuçta. Femara, Yasmin, hepsi hormon ilaçları. Etkilenmeniz normal. Kafanıza takmayın.Hiçbi fikrim yokhala dolgun göğüslerim hayatım boyunca hiç bukadar uzun sürmemişdi bu dolgunluk
Merhaba, ben de ikisini birlikte kullanıyorum.Merhaba. Doktor bana femara verdi günde 2 tane dedi 5 gün iç dedi.ben biosteron diye bir ilacta kullaniyordum. Bu ikisi birlikte kullanilir mi.kullanan oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?