Gebeliğe Hazırlık hamilelik için femara ilaç

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaptın kız test benimde hiç belirtim Yok karnımın sancısı dışında bugün keseyi gördüm çok şükür darısı sana inşallah

Dün hastalandım canım doktoruda aradım yarın gel muayne edelim ona göre ilaca baslicaz tekrar dedi hastaykende ilk defa muayne olucam çok çekiniyorum püfff
Hepimiz aynı yollardan geçiyoruz canım ya o çatala yatmak çok kötü cidden olsun sağlık daha önemli en kısa zamanda güzel haberi alacaksın inşallah

Hepimiz aynı yollardan geçiyoruz canım ya o çatala yatmak çok kötü cidden olsun sağlık daha önemli en kısa zamanda güzel haberi alacaksın inşallah
İnşallah canım benim allah isteyen herkese nasip etsin rabbim aratmasın oldum muaynemi kist yapmış yasmin verdi bu ay onu kullanıcam giderse kist bidahaki ay yine femaraya dönücem

İnşallah canım benim allah isteyen herkese nasip etsin rabbim aratmasın oldum muaynemi kist yapmış yasmin verdi bu ay onu kullanıcam giderse kist bidahaki ay yine femaraya dönücem
Bu hapların iğnelerinde bu kötü yanı var işte kiste çevirmese bi de onunla uğraş stres yapma canım inşallah herşey yoluna girecek vakti zamanı var demekki bende hep tedirginim iyi mi göğsüm hala ağrıyo mu şuan iyidir diyorum on dk sonra ya benimle değilse ya bişe olduysa kafayı yicem İnan

Ben yasmine başladım bugün 3. Günüm ama göğüslerim hala çok acıyo testte yapdım ilaca baslamadan yine bişey yokdu neden geçmiyo göğüslerim anlam veremiyorum

Kızlar benim femarayla ikinci ayım da negatif oldu cok bunalıyorum artık
Merhba femara sizdede göğüs büyümesi yaptımı ? Ben 1 kullandım yumurtlama dönemimde aşırı bi göğüs büyümesi yaşadım ve ogünden beri inmedi adet oldum bitti hala göğüslerim çok şiş doktor kist yapmıs yasmin kullanıcaz dedi testte yaptı negatifti ama göğüslerim bi türlü küçülmüyo ve ağrıyo

Adet öncesi şişlik vardı ama adetle birlikte geçti şişkinlik

bende femaraya cumartesi basladim sabah aksam aldim yarin yani pazar devam edecegim adetin 3. günü almaya basladim insallah faydasi olur

Merhaba. Doktor bana femara verdi günde 2 tane dedi 5 gün iç dedi.ben biosteron diye bir ilacta kullaniyordum. Bu ikisi birlikte kullanilir mi.kullanan oldu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…