Gebeliğe Hazırlık hamilelik için femara ilaç

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canımm nasıl geçti kontrol iğne ye gerek duydu mu dr
Merhaba canım çok şükür gerek duymadı teki çatlamış dieride çatlamak üzere dedi perşembeye kadar çalışmalara yoğunlaşın dedi hayırlısı bakalım Bide bişey sorucam femara sizdede göğüs uçlarında aşırı hassasiyet yarattımı ? Sadece uçları acıyo çok ilginç bunu ilaca yoruyorum çünkü daha önce hiç böyle bişey yaşamadm

Bende femara kullanarak ikinci ayında hamile kaldım. Her ay adetin 5. Günü günde iki tane 5 gün kullanmıştım
Ayyy negüzell darısı bizlerin başına inşallah Bende adetin 4. Günü başladım günde bir tane 6 gün kullanmamı söyledi bu ilk ayım beklemedeyim

Bende daha çok kasık ağrısı yapmıştı canım göğüslerde hatırlamıyorum ama olsaydı hatırlardım.ben bugün iğneden sonra 12.günüm test yaptım 29,5 çıktı değerim

Bende daha çok kasık ağrısı yapmıştı canım göğüslerde hatırlamıyorum ama olsaydı hatırlardım.ben bugün iğneden sonra 12.günüm test yaptım 29,5 çıktı değerim
Canım merhaba bende femara ve çatlatma iğnesi kullandım bu ay bugün 13. Gün gebelik testi yaptım negatif çıktı acaba test olduğu için mi kanda mı belli olur yani yoksa gerçekten yok mu bişey

ben o değerleri bilmiyorum malesef 29,5 neoluo ? ayın 14 ünde kanda gebelik baktır dedi banada bişey çıkmazsa gel ama umutluyum bu ay sizden dedi

Canım merhaba bende femara ve çatlatma iğnesi kullandım bu ay bugün 13. Gün gebelik testi yaptım negatif çıktı acaba test olduğu için mi kanda mı belli olur yani yoksa gerçekten yok mu bişey
Benim evdeki testte negatif gibi çıkıyordu anlamadım gittim kan vermiştim.bugün kendim yaptım evde tekrar çift çizgi çıktı ama adet gibi karnım da sancım var hep adet tarihim geçsin tekrar kan vericem. Sen bugünde bi test yap istersen

Ayyy pozitifii görmüşün iştte daha ne geliyooorr bebiiişş o belirtiler ya bendede var yada Ben var ediyorum

Korkuyorum ama ya karnım sancılanmasa o kafamı bulandırıyor sen ne zaman test yapıcaksın inşallah
İyi düşün iyi olsun canım anın tadını çıkart huzursuz olcak bişey yok Ay benim günlerim geçmiyo çıldırcam valla daha 1 haftam var ama dayanamayıp erken testmi alsam diyorum gecikmeyi bekleyemicem galiba

BEklediğin kabahat ben sabah yapıyordum bide akşam yapıyordum değerim yükselmiş bu arada çok şükür yarın randevum var

BEklediğin kabahat ben sabah yapıyordum bide akşam yapıyordum değerim yükselmiş bu arada çok şükür yarın randevum var
dedim sana içini ferah tut diye sen kaç gün kala öğrendin ? Yarın bende yapıcam erken gebelik testi bakalım adete son 5 deyim ama niyeyse bişey yokmuş gibi hissediyorum sanki göğüs dışında bütün belirtiler bitti gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…