Bana aşılama diye diretti ama kabul etmedim ben nedense öyle diyiverdim.1 nisanda kontrol istedi. Çatladı mı diye bakmıcak sanırım ama ben duramam giderim iğneden sonraaşılama demedi sadece ilaç ve iğne şimdilik. Seninki aşılama mı olacak?
Bana aşılama diye diretti ama kabul etmedim ben nedense öyle diyiverdim.yani sen iki gün sonra iğneyi vurulcaksın 1 Nisa’n da kontrole mi gideceksin.e nasıl anlayacak ozaman ama kadar çatlatıp çatlamadığını.bana da verdi ovitrelle yi ama ben sana zamanı geldiğinde vur dicem kendin yapacaksın dedi dr.o iğneden sonra 36 saat içinde ilişki öneriliyormuş çünkü sana ondan sordum canım
BEn iki defa doğal yolla hamile kaldım yine doğal deneyelim allah korusun olmazsa diğer seçenekleri değerlendirriz diye istemedim canım sana da bende bugün ilişki oldu bakalım hakkımızda hayırlısıBen bugün vurulacam canım iğneyi ilişkiyi de yarın önerdi. Çatlama için kontrole çağırmadı. İlişkiyi de yarın önerdi. Aşılamayı niye istemedin? merak ettim
BEn iki defa doğal yolla hamile kaldım yine doğal deneyelim allah korusun olmazsa diğer seçenekleri değerlendirriz diye istemedim canım sana da bende bugün ilişki oldu bakalım hakkımızda hayırlısı
Tuhaf bi heyecan var içimdene güzel iki kere hamile kalmışsın yine kalırsın hayırlısıylainşallah bu ay sonunda birbirimize güzel haberlerimizi veririz
Tuhaf bi heyecan var içimdene s onda adetin biteli kaç gün oldu canım senin
BEnimde 9 nisanbenim bugün biteli 7 gün oldu canım 9 nisanda da adetimi bekliyorum senin?
Hamilelik geçirdin mi canım daha önceMerhaba arkadaşlar bende bu ay ilk defa femaraya başladım bakalım hayırlısı
BEnimde 9 nisanayy takipte kalalım birbirimizi bugün özelde başka bir dr a gittim rahim duvarın kalınlaşmaya başlamış ama vurdurduğun iğnenin de etkisi olabilir dedi keyfine bak adetin gecikirse gel dedi
Hayır canımHamilelik geçirdin mi canım daha önce
Ay inşallah ya sende hayırlı haberi alırsınYaa inşallah sebebi hamileliktirevett takipte kalalım birbirimizi neden gitmiştin doktora belirti mi yaşadın?
Ay inşallah ya sende hayırlı haberi alırsınbenim takiplerimi fakülte de bir dr yapıyor ama Doğumu özelde yapmak istiyorum öncesinde gideyim ara ara da kıyma kadar o da beni takip etsin istedim
Bu testi ilacı kullanırken mi yaptırdıncanım amh değerin neden Yok ayrıcaEki Görüntüle 2252343 kizlar sizce sonuclar nasil bende 3.gundur femara kullaniyorum
Canımm nasıl geçti kontrol iğne ye gerek duydu mu drYarın doktor kontrolum var hanımlar femaradab sonra 2 tane yumurtam oluşmuştu ☺ Şimdi bakıcak çatlamışlarmı eğer çatlama yoksa çatlatma iğnesi vericek sanırım sizde durumlar ne ?
Benim üçüncü canım ilkin de kalp atışını duymadım ikincide 9 haftalıktı kalp durmasıyla kürtaj oldum allah bidaha yaşatmasın kimseye yaşatmasın.aynı belirtilerim var hemen hemen batma ve kasık ağrısı mı desem yanması mı desem bilmiyorum.göğüs hassasiyetim Yok ama dolgunluk var bide halsizlik.ama bunlar iğnenin etkisimi bilmiyorum işte canımBu arada bu senin ilk hamileliğin olacak dimi? Benim ilk o yüzden belirti arayıp duruyorum yanlış olduğunu bile bilesenin dikkatini çeken bir şeyler var mı belirti olabileceğini düşündüğün?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?